Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (9.687)
Beoordelingen filteren
9.687 resultaten
Waardering van reizigers
6.914
1.801
562
243
167
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
6.914
1.801
562
243
167
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 9.687 beoordelingen
14 juli 2018 beoordeeld

Superverblijf gehad. Er wordt echt alles aan gedaan om je een supervakantie te laten genieten.
Iedereen van het personeel doet elke dag opnieuw weer z'n opperste best om alles netjes en verzorgd te houden. Ze zijn zeer toegankelijk, hulpvaardig en vriendelijk.

Verbleef: juli 2018, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank kampeerAD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EDSS S, Director General van Sensimar Resort Riviera Maya, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 juli 2018
Google-vertaling

Dear kampeerAD

Thank you for your recent review, we truly value the time taken to share your experiences and the detail mentioned.

We appreciate your comments; we are thrilled to know how memorable and special your stay was with us, especially your experiences at our speciality restaurants, expansive pools, spacious rooms and our warm ambience.

We hope to you see again very soon at El Dorado Sensimar Riviera Maya, a SPA Resort by Karisma or another one of our Karisma Hotels and Resorts

Best regards,
Alejandro López
General Director
gm@eldoradoseasidesuites.com.mx
El Dorado Sensimar Riviera Maya

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch vakantie hier.
Lekker gegeten daar was niets mis mee. Droomvakantie en de barkeeper was erg goed speciaal de gin ronic die hij maakte.
Met dank aan tina en sandra voor de goede tips en begeleiding van het entertainmentteam voor de goede informatie en ze is erg lief

Verbleef: november 2017, reisde met een partner
Bedank sensimar2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EDSS S, Manager van Sensimar Resort Riviera Maya, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 november 2017
Google-vertaling

Dear sensimar2

Thank you for such a wonderful review and for sharing your experiences with the Trip advisor community. I’m sure your review will help many with future vacation choices.

It is a pleasure for us to know that your experience exceeded your expectations. Our number one priority is to make every guest experience exceptional and as special as it can be.

We hope that El Dorado Sensimar Riviera Maya, a SPA Resort by Karisma will be your preferred resort for your next visit to the Riviera Maya and Mexico.

Best regards,

Andrea Duerre
General Manager
gm@eldoradoseasidesuites.com.mx
Sensimar Seaside Suites
El Dorado Seaside Suite

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 februari 2017 beoordeeld

Prachtig resort waar de gast nog centraal staat. Vriendelijk personeel die zorgen dat de gast het volledig naar zijn wens heeft. Zeer goede keuken met zeer goede a la carte restaurants die in het goede all in inbegrepen zijn. De omgeving is ook zeer verzorgd en bied veel rust.

Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Joël T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EDSS S, Gerente van Sensimar Resort Riviera Maya, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 februari 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Great to hear you had a lovely time while staying at Sensimar Seaside Suites.

Thank you for taking the time to write about our beautiful resort, your opinion is truly important for us. We appreciate your kind comments about facilities, food and specially the staff as they are committed to exceed our and this is great motivation for them to keep offering the best of them.

Looking forward to host you again in the near future. Please do not hesitate to contact us directly, we will be more than glad to accommodate your requests.

Best regards,

Andrea Duerre
General Manager
gm@eldoradoseasidesuites.com.mx
Sensimar Seaside Suites & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 februari 2017 beoordeeld

Sensimar seaside is een prachtig hotel in een tropisch park van enkele hectaren. De tuinen zijn mooi aangelegd en het domein leent zich tot prachtige wandelingen. De service is uitstekend en het personeel heel vriendelijk. Zeer ruime en nette kamers. Het eten in de verschillende restaurants is van uitstekende kwaliteit.

Kamertip: De kamers op het gelijkvloers kunnen wel bezoek hebben van grote hagedissen en andere dieren
  • Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank patje13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EDSS S, Gerente van Sensimar Resort Riviera Maya, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 februari 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Great to hear you had a lovely time while staying at Sensimar Seaside Suites.

Thank you for taking the time to write about our beautiful resort, your opinion is truly important for us. We appreciate your kind comments about facilities, food and specially the staff as they are committed to exceed our and this is great motivation for them to keep offering the best of them.

Looking forward to host you again in the near future. Please do not hesitate to contact us directly, we will be more than glad to accommodate your requests.

Best regards,

Andrea Duerre
General Manager
gm@eldoradoseasidesuites.com.mx
Sensimar Seaside Suites & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mega super hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. A la carte restaurants zijn top, zeer lekker. Kamers zeer proper. Wij hadden kamer met zeezicht. Kamer met jaccuzi en douche. Super zalige bedden.

Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
Bedank V2348NBpeters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EDSS S, Gerente van Sensimar Resort Riviera Maya, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 februari 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Great to hear you had a lovely time while staying at Sensimar Seaside Suites.

Thank you for taking the time to write about our beautiful resort, your opinion is truly important for us. We appreciate your kind comments about facilities, food and specially the staff as they are committed to exceed our and this is great motivation for them to keep offering the best of them.

Looking forward to host you again in the near future. Please do not hesitate to contact us directly, we will be more than glad to accommodate your requests.

Best regards,

Andrea Duerre
General Manager
gm@eldoradoseasidesuites.com.mx
Sensimar Seaside Suites & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken