Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goede plaats voor een bespreking en lekker eten, maar niet teveel...”

Van Der Valk Restaurant Hotel Breukelen
Geclassificeerd als nr. 2 van 2 Dessert in Breukelen
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
10 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een bespreking was een rustige plekje gauw gevonden.
Na afloop hier ook gegeten. Eten was kwalitatief goed, de aardappeltjes en frietjes waren wat minimaal.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank 632jann
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (475)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 475 beoordelingen

7 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima keus en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Was wel wat onrustig vanwege een verbouwing.
Bediening is vlot, maar vermoedelijk nogal persoonsgebonden.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank 325PeterH325
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag hebben we hier geborreld en bestelden we een portie frites. Toen de portie frites kwam leek dit al erg weinig. Toen we uiteindelijk de rekening kregen bleek dat we voor dat kleine beetje ook nog eens €3,75 moesten betalen. Echt belachelijk dit!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank angelahW3266OK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met een royale plak warme geitenkaas is de sappige salade helemaal af. Geroutineerd en proffesioneel bediend

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank firestone43
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens ons jubileum hebben wij hier heerlijk gedineerd. Wij komen regelmatig naar dit hotel voor een diner en zijn dan ook altijd tevreden over het a la carte restaurant en de service hiervan. Dit tot tegenstelling van het live cooking bufet.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Kristelacgort
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Van Der Valk Restaurant Hotel Breukelen bekeken, bekeken ook

Breukelen, Utrecht Province
Maarssen, Utrecht Province
 
Breukelen, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Breukelen, Utrecht Province
 

In Van Der Valk Restaurant Hotel Breukelen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding