Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Soepel Slangevegt”
Beoordeling van Buitenplaats Slangevegt

Buitenplaats Slangevegt
Een tafel reserveren
2
za 25-5
20:00
Geclassificeerd als nr. 1 van 2 Dessert in Breukelen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 28
Keukens: Internationaal
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
14 april 2019 beoordeeld

De koffie was heet, de witte wijn prettig koel, en de bediening vriendelijk en deskundig.
Parkeren op eigen terrein, dichtbij hotel het logement aan de Vecht gelegen, dus bij net dat ene glas te veel gedronken, kunt u daar een tukje doen.
Mooie en vooral lekkere gerechten, het maakt mij altijd blij als ik de kaart lezende niet kan kiezen wat te nemen, omdat veel op de kaart mij erg lekker lijkt.
Tussen de tafels voldoen ruimte om uw lief fluisterend te overreden iets spannends te doen, of om toch uw bieding op dat mooie stuk antiek geaccepteerd te krijgen
Kortom, een prettige zaak.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank gnikep
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (276)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 276 beoordelingen

7 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten met vrienden. We begonnen buiten in het zonnetje en met het hoofdgerecht werden we naar binnen gebracht waar onze tafel klaarstond. Goede bediening en het eten was erg goed!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank JoostB239
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 maart 2019 beoordeeld

Hier vaker gezeten om iets te drinken. Er is ook een restaurant, maar daar heb ik nooit gebruik van gemaakt. Wel oesters en pata negra gegeten als hapje bij een glas wijn. Zelf ben ik een groot fan van de Hunky Dory, een Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland. Ik vind het altijd weer jammer Slangevegt alleen met de auto bereikbaar is. Dat beperkt het aantal glazen wijn waarvan ik kan genieten. Ik ben daarom nog steeds op zoek naar een Bob.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank Robert K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgelopen donderdag hier zakelijk gegeten. Eten was zoals ik hier gewend ben goed en met name de bediening viel positief op. Ze hadden de sfeer aan tafel goed in de gaten en paste zich hier heel goed op aan. Dit resulteerde in bijvoorbeeld een kleine port proeverij tijdens het nagerecht zonder teveel op de voorgrond te treden.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank christoffelv2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Genoten van een mooi chefs menu. Borden mooi opgemaakt (Ook de ogen eten mee) en fijne smaken. Bediening zeer correct. Heel storend is de slechte akoestiek. We (2 personen) konden elkaar nauwelijks verstaan en.moesten naar elkaar toebuigen om elkaar te verstaan. Te weinig stoffering.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank Explore49173594766
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Buitenplaats Slangevegt bekeken, bekeken ook

Maarssen, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Breukelen, Utrecht Province
Breukelen, Utrecht Province
 
Breukelen, Utrecht Province
Loenen aan de Vecht, Utrecht Province
 

In Buitenplaats Slangevegt geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding