Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En Loetje nummer 5 geprobeerd, ook weer een aanrader”
Beoordeling van Loetje Breukelen

Loetje Breukelen
Geclassificeerd als nr. 3 van 23 Restaurants in Breukelen
Gegevens restaurant
18 februari 2019 beoordeeld

Wij zijn Loetje fans, we hebben inmiddels Loetje nummer 5 geprobeerd, dit keer Breukelen, ook deze tent is weer geslaagd. Uitstekende service, gezellige tent ook erg sfeervol, en belangrijkste het eten was prima, we wachten met smart op de nieuwe vestigingen. Vette aanrader weer

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Frank V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (170)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 170 beoordelingen

18 februari 2019 beoordeeld

Als vaste klant van Loetje, proberen we alle loetjes door heel Nederland te bezoeken. Zo kwamen we op de terug reis van vakantie praktisch langs deze Loetje in Breukelen. Op een drukke zaterdag avond kregen we zonder te reserveren al redelijk snel een tafeltje voor 5 personen. Biefstuk zoals altijd weer subliem, service goed en snel, gewoon weer top zoals altijd.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank raya-ryanne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Loetje staat bekend om zijn vlees gerechten. Deze zijn ook erg goed. Jammer dat het niet van biologisch vlees is. De boerderij waar de koeien vandaan komen is schijnbaar wel bekend.
De patatjes zijn vers gesneden. Heerlijk. De Bali salade is verrukkelijk!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank Rnaat_S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze Loetje in Breukelen hadden wij nog niet uitgeprobeerd. Geen reservering, biertje aan de bar. Wel snel een tafel en heerlijk de Won Ton en de biefstuk besteld. Goed als altijd.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank benl852
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zowel mijn buik als de tent. Niet gereserveerd op een zaterdagavond betekend eerst een rondje aan de bar bestellen en dan zodra de pieper gaat naar tafel. Uitermate vriendelijk geholpen de gehele avond en heerlijk gegeten. Leuke ervaring weer bij Loetje.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank EmielWeide
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Loetje Breukelen bekeken, bekeken ook

Breukelen, Utrecht Province
Breukelen, Utrecht Province
 
Maarssen, Utrecht Province
Breukelen, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Ouderkerk aan de Amstel, Amstelveen
 

In Loetje Breukelen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding