Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtige woning met dito views. Zeer knus, zeer ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van domaine victoria

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Sant'Antonino, Haute-Corse, Corsica

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 32 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Frans
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Henk M
1 beoordeling
“Prachtige woning met dito views. Zeer knus, zeer netjes en een uitstekende klantvriendelijkheid.”
Beoordeeld op 10 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017

Prachtige lokatie, prachtige woning met jacuzzi. Huis voorzien van airconditioning.
We hadden wat kleine probleempjes waar de eigenaar ook niets aan kon doen, echter deze werden snel, adequaat en professioneel opgelost, kortom alle lof.
Een paar tips voor de eigenaren:
- Op de buitenstoelen glij je naar onderen, wellicht een paar extra stoelen voor de afwisseling, actieve zit en ontspanning.
- Jacuzzi onderhoudsmiddelen beschikbaar stellen, bad wordt " smerig" na gebruik.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 jul 2017
bonsoir,
je vous remercie pour votre avis, nous essayons de faire au mieux quand il y a un problème pour contenter nos clients,en revanche le jacuzzi doit être ferme après l'utilisation pour éviter qu'il se salisse de poussière, surtout quand il y a du vent. En espérant vous revoir bientôt
cordialement
jm petrucci
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ripiette
Saint-Maur-des-Fosses, Frankrijk
2 beoordelingen
vandaag beoordeeld voor een verblijf in juni 2018
NIEUW
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nathalie ...
Noyers-sur-Serein, Frankrijk
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
1 week geleden beoordeeld voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hel086
Lyon, Frankrijk
1 beoordeling
2 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
latourist ...
Quimper, Frankrijk
Niveau 4 bijdrager
27 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 23 nuttige stemmen
4 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Truffa C
26200, France
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 9 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 mei 2018
nous vous remercions pour ce gentil commentaire et nous espérons vous revoir au domaine très bientôt.
Cathy et Marco
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NICOLAS S
Niveau 4 bijdrager
41 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 14 nuttige stemmen
Beoordeeld op 4 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 mei 2018
nous vous remercions pour ce gentil commentaire, merci a vous pour votre gentillesse et nous espérons vous revoir au domaine.
Cathy et Marco
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen