Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Urk
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“high tea”
Beoordeling van Eethuys 'De Oude Bakkerij'

Eethuys 'De Oude Bakkerij'
Geclassificeerd als nr. 5 van 16 Restaurants in Urk
Gegevens restaurant
19 januari 2017 beoordeeld

leuke bediening heerlijke high tea we hadden afscheid van een collega dit was zeer geslaagd en we houden dit zeker in gedachten voor een volgende keer

Datum van bezoek: november 2016
1  Bedank Gerrit R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (34)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

20 - 24 van 34 beoordelingen

13 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed restaurant voor ontbijt/lunch/diner. Heerlijk eten waarbij de nadruk wordt gelegd op verse ingrediënten en het bereiden zonder toevoegingen. Het eten is als heerlijk en puur te kwalificeren. We gaan hier zeker vaker naartoe.

Datum van bezoek: januari 2017
1  Bedank Mjonkie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein, maar fijn restaurant, alles vers en huisgemaakt. Tot aan de kroketjes e.d. toe.
De prijzen zijn ook goed.
ruime keus voor de kids, heerlijk gegeten met z'n allen.
We gaan hier zeker weer naartoe

Datum van bezoek: januari 2017
1  Bedank johannam582
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De zaak is mooi opgeknapt.
Lekkere gebakjes en goede thee.
Gezellig plekje om te zitten.
Ook de mogelijkheid om te dineren. Ga dat zeker ook een keer proberen.

Datum van bezoek: september 2016
1  Bedank Joyce S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Nadat we een keer smorgens heerlijk gebak hadden gegeten met koffie op het gezellige terras met uitzicht op de kerk besloten we om savonds te gaan borrelen en tapas te gaan eten. Dit was in een woord geweldig! Natuurlijk maak je de gezelligheid zelf met je fam en vrienden maar de tapas was gewoonweg verrukkelijk! Er kwam om de zoveel tijd een plank voorbij met allerlei heerlijkheden. Luxe hapjes zoals eendeborstfilet en aparte soorten ham maar ook huisgemaakte friet en kerriekroketjes. Het maakte niet uit, elk hapje was met liefde en passie bereid en dat proefde je. De bedoening was ontzettend vriendelijk en de ambiance is omzettend mooi, zowel buiten als binnen. Het is echt een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2016
1  Bedank juriedirkje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Eethuys 'De Oude Bakkerij' bekeken, bekeken ook

 

In Eethuys 'De Oude Bakkerij' geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding