Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smakelijke maaltijden”
Beoordeling van Uno Japanese Noodles

Uno Japanese Noodles
Geclassificeerd als nr. 16 van 590 Restaurants in Tulum
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 5
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Goede kwaliteit van het eten. Noodles en ramen erg smaakvol. Zeer aardige bediening en leuk team. Je kunt er ook afhalen. Kortom; aanrader, zeker voor als je eens een keer geen Mexicaans wilt eten...

Datum van bezoek: september 2019
Bedank MaaikeS12345
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (191)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 191 beoordelingen

21 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Sushi en wokbowls gegeten bij Uno! Leuke tent, heerlijk eten! Als starter een soepje van het huis! Vriendelijke bediening, leuke relaxte sfeer!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank MSCHEPERS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Om weer eens wat anders te eten zijn wij bij Uno gaan eten. Een klein tentje waar je zowel buiten als binnen kunt zitten. Ze hebben sushi, noodlesoep, wok gerechten en een aantal voorgerechten. Voor een kom noodlesoep betaal je €5,50 en sushi begint bij €4,50 voor 6 stuks. Er hangt een fijne sfeer en het eten was lekker.

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank 949evav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Na de vele taco en tortilla is dit een welkome en lekkere sushi en noodels.
Erg goede kwaliteit en vers een aanrader en aardige bediening.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Arco P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De sushi was echt heerlijk! Het waren speciale combinaties die wij nog nooit eerder hadden geproefd. Daarnaast was het personeel erg vriendelijk. Ook was de service snel en (in vergelijking met Europese prijzen) was het niet duur. Echt een aanrader!

Datum van bezoek: mei 2019
1  Bedank Querido_Mar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Uno Japanese Noodles bekeken, bekeken ook

Tulum, Riviera Maya
Tulum, Riviera Maya
 
Tulum, Riviera Maya
 

In Uno Japanese Noodles geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding