Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.968)
Beoordelingen filteren
1.968 resultaten
Waardering van reizigers
1.476
344
79
36
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.476
344
79
36
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.968 beoordelingen
23 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij dit complex zit een schitterend restaurant Sabor A Mar; echt een geweldige keuken. Far the best in Playa del Carmen! Ze serveren verse, lichte , zeer smaakvolle gerechten. Verse vis, lekkere salades, verrassende taco's echt een aanrader om heerlijk te eten.

Verbleef: mei 2017, reisde met familie
Bedank IjsduikertjeTP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JorgeSald, Director de Recepción van The Palm at Playa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 mei 2017
Google-vertaling

Thank you for your opinion, your preference and wonderful comments regarding our property and the staff, we are always please to hear that our work has as a result guests highly satisfied.
Your trust in our services and products is the most important to us.

In the name of all the staff and me, we would like to send you our best regards and we are hoping to be your host in the near future.

Thank you for chose The Palm at Playa; your home.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 maart 2017 beoordeeld

Als je opzoek bent naar een verblijf waar je kan relaxen, goed kan eten en je echt de koning voelt midden in het centrum van Playa del Carmen, ga dan naar The Palm at Playa. We zijn hier 8 dagen geweest en het was in 1 woord geweldig. Van Jorge bij de receptie, Hector en zijn team bij het ontbijt (en de Sabor a Mar - restaurant) tot de bediening bij het zwembad. Alles klopte. Prachtige kamer met iedere dag een verrassing, frisse handdoeken bij het zwembad en een heerlijk a la carte ontbijt. Dit hotel besteed ontzettend veel aandacht aan beleving, waardoor je je als klant echt de koning voelt. Iedere donderdag wordt er een cocktail georganiseerd met gratis hapjes, drankjes en live muziek. Erg gezellig. Zorg dat je hier verblijft als je PDC bezoekt.

Kamertip: Onze kamer was een suite, met woonkamer en "keukentje", echt een aanrader.
  • Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Ellis V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JorgeSald, Director de Recepción van The Palm at Playa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 maart 2017
Google-vertaling

Thank you for your opinion, your preference and wonderful comments regarding our property and the staff, we are always please to hear that our work has as a result guests highly satisfied.
Your trust in our services and products is the most important to us.

In the name of all the staff and me, we would like to send you our best regards and we are hoping to be your host in the near future.

Thank you for chose The Palm at Playa; your home.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2016 beoordeeld

Na 6 keer een hotel buiten het centrum van playa te hebben geboekt, vonden we het tijd om het eens anders aan te pakken. Dit hotel was een schot in de roos. Het ontbijt wordt geserveerd bovenop het dak waar je een prachtig uitzicht hebt op de zee en de stad. Hier is ook het geweldige zwembad gelegen met heerlijke zachte ligbedden. De kamers zijn ruim met grote inloopdouches en heerlijke bedden. NIet te hard niet te zacht. Normaal slapen we op een waterbed en daarmee is slapen in een hotel per definitie een uitdaging. Hier niet. Het hotel heeft een prachtig mooie binnentuin. Toen wij er waren ging men uitbreiden. Afgelopen april tijdens wederom een bezoek aan playa stiekem even binnengelopen en het lijkt alsof alles klaar is. Het hotel ligt in een zijstraat van 5th avenue in de buurt van een van onze favorite Mexicaanse restaurants in het dorp. Vraag een kamer aan de achterkant. Vooraan de straat kan er nog wel eens herrie zijn, maar eigenlijk valt dat ook wel weer best mee.

Het personeel in het hotel is overduidelijk heel ervaren en snapt wat een gast verwacht. Men zal alles doen om het je naar je zin te maken. Niet de typische "ik ren harder voor een fooi" mensen, maar de "ik ben oprecht van plan het jou naar je zin te maken" medewerkers. Een verademing!

  • Verbleef: december 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank MoniqueSchmitz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JorgeSald, Director de Recepción van The Palm at Playa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you for your opinion, your preference and wonderful comments regarding our property and the staff, we are always please to hear that our work has as a result guests highly satisfied.
Your trust in our services and products is the most important to us.

In the name of all the staff and me, we would like to send you our best regards and we are hoping to be your host in the near future.

Thank you for chose The Palm at Playa; your home.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben het hier echt geweldig gehad. Iedereen is zo lief, het hele team staat echt dag en nacht voor je klaar.
We hadden een kamer op de begane grond aan de achterkant, dit zijn echt de beste kamers: ver weg van alle herrie snachts die van de clubs en cafés tegenover het hotel komen.
Het dakterras is super en het team nog beter. Het is altijd Mario's pleasure, Angel maakt overal een feestje van en Lorena brengt fijne cold towels om af te koelen.
Beneden staan Joan en Alfredo voor je klaar bij het ontbijt en als je ook maar iets nodig hebt van advies, trips boeken (of je ontvangt zoals wij geen geld uit de automaat), ga je naar Sandra, the mother of all.
Alles wat je nodigt hebt zit om de hoek, apotheken, restaurants, bars, strand, winkels.

Ik ging weg met een gebroken hart, het liefst was ik daar voor altijd gebleven.

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
1  Bedank Kelly M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JorgeSald, Director de Recepción van The Palm at Playa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 juli 2016
Google-vertaling

Thank you for your opinion, your preference and wonderful comments regarding our property and the staff, we are always please to hear that our work has as a result guests highly satisfied.
Your trust in our services and products is the most important to us.

In the name of all the staff and me, we would like to send you our best regards and we are hoping to be your host in the near future.

Thank you for chose The Palm at Playa; your home.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel met mooie grote en schone kamer met een comfortabel bed. Op het dak een heerlijk zwembad met dj en ligbedden. Niet geschikt voor 40+ en gezinnen met kinderen. We hadden zelf een upgrade gekregen naar een prachtige suite aan de achterkant van het hotel, maar kan me voorstellen dat als je aan de voorkant zit, je gek wordt van het lawaai. Verbeterpunten zijn de wifi en het ontbijt. Als ik terug zou gaan naar Playa del Carmen zou ik zeker dit hotel opnieuw overwegen.

Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
Bedank Madrid_Lyn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JorgeSald, Director de Recepción van The Palm at Playa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 juni 2016
Google-vertaling

Thank you for your preference and wonderful comments regarding our property and the staff, we are always please to hear that our work has as a result guests highly satisfied.

Your trust in our services and products is the most important to us. Thank you for your opinion.

In the name of all the staff and me, we would like to send you our best regards and we are hoping to be your host in the near future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken