Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“HEEL erg smaakvol!!”
Beoordeling van Zaika Restaurant

Zaika Restaurant
Geclassificeerd als nr. 21 van 341 Restaurants in Ao Nang
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 20
Gegevens restaurant
18 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Etenn was zeer lekkerr, wachtijd 15 minuten. Goeie service. Tentje ziet er misschien niet aantrekkelijk uit, maar juist zulke eettenten binnen gaan. Voor de mgharba, zekerr doenn is halal!

Bedank Youssef A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rakesh P, Manager van Zaika Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 december 2017
Google-vertaling

Dear Valuable Guest
thanks a lot for your review. appreciate your sharp observation & words. your review will give us more emotion to work hard. thanks again for your review.

Best Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.000)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 1.000 beoordelingen

10 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Net gegeten, lieve gastvrije hosts en heerlijk gegeten!!! Ik heb mij laten verassen qua eten en niet zelf gekozen voor het gerecht maar ben aangenaam verrast!

Bedank Dempster W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ZAIKA K, Manager van Zaika Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juli 2017
Google-vertaling

Dear Valuable Guest
thanks a lot my friend, we enjoyed a lot to serve you, you are really very humble & noble man. you enjoyed our best Barbecue dish & not forget to write your review on TripAdvisor for us this is a great reward. Thanks again for your support.

Best Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier gegeten een paar dagen geleden. Het eten was lekker en het personeel heel erg vriendelijk. Vergeleken met andere restaurant luisteren zij goed naar je bestelling en ziet het er schoon uit binnen.

Bedank GioBony9
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ZAIKA K, Manager van Zaika Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juli 2017
Google-vertaling

Dear Guest
Thanks for your Review. thanks for your appreciation, our team is thankful for your positive words.

Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten smaakt heerlijk alleen zijn de porties wat uit verhouding te veel rijst en te weinig vlees en groenten. Maar goed bereid

Bedank Maurice V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ZAIKA K, Manager van Zaika Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 januari 2017
Google-vertaling

Dear Team
Thank you for your review and sorry for unhappy with food and services.
due to maintain our food & services we never want to lose our guest therefore we would like to request all guest that please inform to our team in case food has some problems then we may improve our best immediately . we will never charge extra for that and we may deduct from bill if you don't like anythings but please feel comfortable in our restaurant.
Thanks & Regards
Zaika Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was grandioos !! Vergelijkbaar met een orgasme !
Kortom, wij hebben super lekker gegeten, echt een aanrader.
Morgen zien ze mij hier ook.
Vriendelijk personeel, goede service, uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding

Bedank Leon S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ZAIKA K, Manager van Zaika Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 januari 2017
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for valuable time and reviewing us truth !!!
Our team feel happy to get you here additionally we would like to serve our best always whenever you will visit again our restaurant. Please feel free to keep us in touch.

Regards
Zaika Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Zaika Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding