Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 00:00 - 23:59
  
Google
Manieren om Ao Nang Beach te ontdekken
vanaf US$ 56,29
Meer info
vanaf US$ 6,04
Meer info
vanaf US$ 158,71
Meer info
Beoordelingen (7.127)
Beoordelingen filteren
7.127 resultaten
Waardering van reizigers
1.611
2.306
2.145
736
329
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.611
2.306
2.145
736
329
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 7.127 beoordelingen
Beoordeeld op 25 augustus 2019 via mobiele applicatie

ao Nang is gezellig meer niet vergelijkbaar met Phuket of Koh Samui . Je heb geen strandtenten of beachclubs.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank EdwinK611
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2019 via mobiele applicatie

Leuk stadje om veel activiteiten te kunnen doen . Omgeven door veel toeristen geen probleem
Je kunt je er prima vermaken ook uitgaansleven leuk . Restaurantjes prima

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank colettel996
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2019 via mobiele applicatie

Water is zelfs warm in Augustus, heerlijke golven dus prima vertoeven. Ongelooflijk rustig dus kunt gaan liggen waar je wilt. Als je richting de rotsen wandelt (met je gezicht naar zee is het links) zelfs bedjes en schommels te huur.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank kajero1973
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2019

je mag dit geen strand noemen, als je pech hebt komt het water tot tegen de straat en is er dus geen strand.
Maar toch leuk om langs af te wandelen, een kant de zee (beetje zand), andere kant straat met winkeltjes en verschillende eetgelegenheden.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank Rob D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2019 via mobiele applicatie

Zeker niet het mooiste strand van Krabi, je kunt wel het monkey trail lopen vanaf hier naar een privaat strandje. Aan het strand zitten allerlei eettentjes.

Datum van activiteit: juli 2019
1  Bedank Kellyv1255
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken