Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“SFEERVOL”
Beoordeling van Rakhang Thai Bistro & Bar

Rakhang Thai Bistro & Bar
Geclassificeerd als nr. 1 van 412 Restaurants in Ao Nang
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 33
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld

Dag 1: cocktails
Dag 2: diner, pizza

+sfeervol, hostes begeleid je van beneden naar boven naar je tafel.
+welkoms drankje, een shotglaasje met een unknown erg lekker sapje.
+serveerster brengt een klein schaaltje met daarin een wit propje, schenkt er water overheen en dit wordt je handdoekje om je handen mee schoon te maken. Welke overigens super lekker ruikt.
+personeel: erg vriendelijk

+cocktails zijn erg lekker. Je krijgt het op een plankje geserveerd en elke cocktail heeft zijn eigen presentatie. Een cocktail komt in een stolp met "droogijs".

+pizza was niet verkeerd, maar het kan beter. Een lokaal gerecht was misschien een betere keuze geweest.

+zoals verwacht was de rekening duurder dan de reguliere "Thai".

Overall: een aanrader.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Saglambilek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
rakhang, Food and Beverage Manager van Rakhang Thai Bistro & Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden
Google-vertaling

Dear Saglambilek,

Thank you very much for taking the time to review our Rakhang Thai Bistro & Bar on Trip Advisor!

We are delighted to learn about your great experience and that all your expectations were met!
Also we are very pleased to know that you were happy with our food, atmosphere and great service from the team. We do hope to have the chance welcoming you back in a near future!

Delightfully yours,

Ryan
Food and Beverage Manager
Dusit D2 Ao Nang Krabi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (392)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 392 beoordelingen

5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker restaurant, heerlijk Thais eten maar ook alle andere gerechten zijn super lekker en smaakvol. Iedere avond is er live muziek wat ook ontzettend gezellig en sfeervol is. Wij zitten in dit resort dus hebben hier niet alleen gedineerd maar ook bij het zwembad wat te eten besteld, de kleinere snacks zijn ook erg lekker! De bediening is daarnaast erg professioneel en vriendelijk. Een aanrader om hier uit eten te gaan!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Sayakovd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
rakhang, Food and Beverage Manager van Rakhang Thai Bistro & Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Dear Sayakovd,

Warm greetings from Rakhang Thai Bistro & bar! Allow me to thank you for such an amazing review! We are very pleased to know that all our team succeeded to make your dinner with us wonderful. Above all, we are grateful for the feedback you shared concerning the excellent service of our team, good live band music and our tasty food. Please stay assured we will pass your warmest regards to everyone in the team.

We look forward to welcoming you back to Rakhang Thai Bistro & Bar for many more pampering experience in a near future.

Delightfully yours,

Ryan
Food and Beverage Manager
Dusit D2 Ao Nang Krabi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2019 beoordeeld

Van de eerste tot de laatste seconde een top service gehad. Een perfecte mix tussen Thaise en westerse invloeden gecombineerd met heerlijk eten, een liveband en vrolijke en aardige bediening. Wij komen hier zeker nog een keer terug!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank ElliisM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
rakhang, Food and Beverage Manager van Rakhang Thai Bistro & Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 weken geleden
Google-vertaling

Dear 116Ellie,

On behalf of Rakhang Bistro & Bar,Thank you very much for taking the time to share your great experience about your dining at our Rakhang Thai Bistro & Bar. We are delighted to read that you have enjoyed and liked our restaurant and a great service from our team member. We will pass on your warmest regards to the team who will be surely pleased to hear of your appreciation.

So thank you again for your recommendation and we look forward to seeing your return to Rakhang Thai Bistro & Bar.

Delightfully yours,

Ryan
Food and Beverage Manager
Dusit D2 Ao Nang Krabi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldige avond met z’n 2en gehad bij Rakhang Thai Bistro & Bar. Heerlijke cocktails, super eten en ontzettend vriendelijke service. De hele avond was perfect verzorgd en er werd continu gecheckt of we niks te kort kwamen. Voor Thaise begrippen wel aan de dure kant, maar nog steeds prima betaalbaar voor Europese standaarden. Absolute aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 417SharonJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
rakhang, Food and Beverage Manager van Rakhang Thai Bistro & Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 augustus 2019
Google-vertaling

Dear 417SharonJ,

On behalf of Rakhang Bistro & Bar,Thank you very much for taking the time to share your great experience about your dining at our Rakhang Thai Bistro & Bar. We are delighted to read that you have enjoyed and liked our restaurant and a great service from our team member. We will pass on your warmest regards to the team who will be surely pleased to hear of your appreciation.
So thank you again for your recommendation and we look forward to seeing your return to Rakhang Thai Bistro & Bar.

Delightfully yours,

Ryan
Food and Beverage Manager
Dusit D2 Ao Nang Krabi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten goede bediening goed zingende live muziek. Heerlijke cocktails die goed te betalen zijn. Wel is het voor Thaise begrippen iets duurder maar voor de Nederlander goed te betalen.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank EdwinK611
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
rakhang, Food and Beverage Manager van Rakhang Thai Bistro & Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 augustus 2019
Google-vertaling

Dear EdwinK611,

On behalf of Rakhang Thai Bistro & Bar. Thank you so much for dining with us and your great review. We are glad that you have enjoyed the overall experience and that we have been able to meet your expectations.
I will personally pass your compliment to our team, as this will be highly motivating for them.
We are looking forward to welcoming you back in the near future.

Delightfully yours,

Ryan
Food and Beverage Manager
Dusit D2 Ao Nang Krabi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Rakhang Thai Bistro & Bar bekeken, bekeken ook

 

In Rakhang Thai Bistro & Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding