Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Toplocatie in de Drôme”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt

Beoordeling van GITES LES CERISIERS

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Mirabel-et-Blacons, Drome, Auvergne-Rhône-Alpes

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 31 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
pierrickd ...
Antwerpen, België
2 beoordelingen
“Toplocatie in de Drôme”
Beoordeeld op 3 september 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Toplocatie in een mooie regio. In de omgeving van Mirabel-et-Blacons valt veel te beleven en is zeer mooi.
De ontvangst is zeer hartelijk. De gastheren zijn zeer vriendelijk.
Je kan er ongelooflijk tot rust komen in een groene omgeving. Elke gîte heeft een eigen terras, wat ideaal is. De gîtes zijn goed uitgerust en onderhouden.
Een verblijf bij de gîtes cerisiers is zeker een aanrader!

Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EllenPetr ...
Leidschendam, Nederland
Niveau 6 bijdrager
106 beoordelingen
13 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 22 nuttige stemmen
“Een schitterend uitzicht en een lekker groot zwembad”
Beoordeeld op 6 september 2016 voor een verblijf in augustus 2016

Le Romarin, de gite die wij huurden, had alles wat je wenst. Naast een mooi uitzicht, een zalige jacuzzi, een kleine en compacte keuken, het feit dat je zo in en uitloopt en een stuk privé terras hebt, op het zuiden, bevelen we deze aan.
De eigenaren zijn aanwezig wanneer nodig. En hun hond Bengji is een schat!
Je loopt vanuit de gite de heuvel en trap af naar de winkel en restaurant.
En de rivier natuurlijk, al hebben wij die vanaf de motor vaak bezien, het zwembad vonden wij lekkerder om in te zwemmen.
De omgving heeft goede motorwegen en vergeet niet water mee te nemen voor onderweg!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Annelies ...
Rosmalen, Nederland
1 beoordeling
“Paradijsje in de Drome”
Beoordeeld op 17 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016

Gite Les Vignes is de mooiste gite die wij ooit gehad hebben. Prachtig ingericht met een luxe uitstraling. Het ligt boven de gite Les Romarins. De isolatie is prima, wij hebben de buren niet gehoord. Slaap-zitkamer is ruim opgezet onder een schuin dak. Dat is waarschijnlijk de reden dat er geen hoge poten onder het bed zitten. Er is van hieruit een prachtig uitzicht op het dal. De kleine keuken is heel compleet ingericht. Veel pannen, waterkoker, broodrooster en magnetron. kookplaat heeft 2 pitten. De badkamer heeft een grote douche en een jacuzzi en is ruim van opzet. Daarnaast is er vlakbij een eigen stukje tuin met alweer een keuken met ook weer een koelkast, eettafel, barbecue en ligstoelen. Het zwembad is groot in een prachtig aangelegde tuin. De eigenaars zijn heel vriendelijk.

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
alex_dela ...
Brugge, België
1 beoordeling
“De rust, de stilte en een prachtig decor”
Beoordeeld op 5 augustus 2016 voor een verblijf in juli 2016

De eerste maal dat wij ons gewaagd hebben aan een gites, enorme meevaller, alle comfort is aanwezig om de huurders te verwennen, alle winkels op een kleine afstand van de gites, En wat een panoramisch uitzicht. Heel vriendelijke uitbaters.
Doe zo verder, wij komen zeker terug.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De vriendelijkheid, de stilte, het comfort, enz te veel om op te noemen
Minpunten: geen negatieve ervaringen ondervonden
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
_thomasme ...
Kortrijk, België
1 beoordeling
“Super rustgevend!”
Beoordeeld op 19 juni 2016 voor een verblijf in juni 2016

Voor ons was dit de eerste keer reizen met 2 kleine kids! Zalig hoe de rust er wordt gerespecteerd! Heel leuke ontvangst, voldoende privacy, mooie omgeving, goeie ligging, mooi uitzicht,... Wij hebben er zalig van genoten!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: de rust
Minpunten: weinig momenten met sociaal contact met andere bewoners
Reisgroep: Kleine kinderen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maryoux
Maastricht, Nederland
Niveau 3 bijdrager
7 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Geweldig mooi !”
Beoordeeld op 11 juni 2016 voor een verblijf in mei 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Voor de eerste keer in deze omgeving voor onze vakantie.
Een mooi en ruim huis waar alles aanwezig is
Het was een super mooie locatie, vriendelijke eigenaren die geen moeite teveel was om alles uit te leggen . Wat wil je nog meer.
Alles klopte gewoon.
Foto's locatie, beschrijving, uitleg alles !
In een woord super.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Klantgericht, klantvriendelijk
Minpunten: het weer was niet zoals we gewild hadden maar daar kan niemand wat aan veranderen.
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Personen met beperkte mobiliteit
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andy G
Woodhouse Eaves, Verenigd Koninkrijk
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen