Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtig van alle gemakken voorziene loft in ...”
4* appartement met zicht op natuur en op loopafstand van het oude centrum.
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
4* appartement met zicht op natuur en op loopafstand van het oude centrum.
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
4* appartement met zicht op natuur en op loopafstand van het oude centrum.
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Nyons, Drome, Auvergne-Rhône-Alpes

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Odyssey12 ...
Almere, Nederland
1 beoordeling
“Prachtig van alle gemakken voorziene loft in gezellig frans stadje.”
Beoordeeld op 9 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019

De loft is geweldig om te verblijven en van alle gemakken voorzien, zelfs een wasmachine, met een prachtig uitzicht . Gelegen in gezellig stadje met leuke markt en terrasjes en regelmatig avonds live muziek op straat. Als kers op taart zeer gastvrije eigenaren, waar ook de table d'hote verrukkelijk was en zeer gezellig. Kortom Aanrader.

Datum van verblijf: juli 2019
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 aug 2019
Dank jullie wel! Fijn dat jullie ervaren hebben wat we graag onze gasten aanbieden.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Linda W
1 beoordeling
“Mooi gelegen vakantie appartement”
Beoordeeld op 27 juli 2019 voor een verblijf in juni 2019

Een prachtig oud en luxueus gerestaureerd herenhuis. Ondanks de warmte een aangenaam koel huis
Heerlijke bedden en een fijne badkamer. Van alle gemakken voorzien.
Van harte aanbevolen!

Datum van verblijf: juni 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 jul 2019
Dank voor jullie beoordeling, het was leuk en gezellig jullie als onze gasten te hebben.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maxitaxi7 ...
2 beoordelingen
“Sfeervol appartement met verrassende extra's aan de rand van het oude stadscentrum.”
Beoordeeld op 5 juni 2019 voor een verblijf in mei 2019

Smaakvol ingericht appartement in een historisch pand vlakbij het centrum van Nyons. Prachtig uitzicht. Goede prijs-kwaliteitsverhouding, met extra’s zoals wasmachine en vaatwasser.
Er wordt een heerlijke table d'hôtes verzorgd door de gastvrije, meedenkende eigenaren. Een aanrader, we komen zeker nog eens terug!

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 jun 2019
Dank jullie wel voor deze beoordeling en we verwelkomen jullie heel graag weer een volgende keer! Zonnige groet, Nannette
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lebrac201 ...
Fully, Zwitserland
1 beoordeling
Beoordeeld op 30 juli 2020 voor een verblijf in juli 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Robert A
Faucigny, Frankrijk
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 18 mei 2021 voor een verblijf in mei 2021
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2021
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Navigator ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 8 maart 2021 voor een verblijf in februari 2021
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: februari 2021
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.