Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een vaste waarde in de Westhoek.”
Beoordeling van De Hooipiete

De Hooipiete
Geclassificeerd als nr. 1 van 7 Restaurants in Lo-Reninge
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
29 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een vaste waarde in de Westhoek. Zowel bediening als kwaliteit zijn super. U wordt steeds met een glimlach bediend, en daarbovenop zijn ook alle gerechten overheerlijk. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank JonasGamme
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (144)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

7 - 11 van 144 beoordelingen

29 augustus 2020 beoordeeld

Uitstekende paling in 't groen, goede service, mooi terras, degelijke prijs. Een aanrader voor wie de westhoek bezoekt.

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Steenokkerzeel-Belg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2020 beoordeeld

Lekkere brasserie langs de ijzer, wat een fantastisch mooi zicht geeft. Zeer lekkere entrecote gegeten, voor een acceptabele prijs. De hooipiete verhuurt ook motorboten waarmee je, zeker bij mooi weer, een mooie tocht kan maken op de Ijzer, Ieperlee,...

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank Koen67
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2020 beoordeeld

Met 3 komen we toe na een reservatie voor een tafel voor 3 buiten op het terras. We krijgen eerst een tafel van 4 aangewezen, maar dan komt de mevrouw van het huis ons zeggen dat dit niet kan door de vele vraag naar een tafel buiten en kunnen we enkel een tafeltje voor 2 krijgen (70x70) waaraan je al krap zit met 2, laat staan voor 3!
Zonder verpinken vertelt ze ons dit en dat we 4 dagen op voorhand gereserveerd hebben, speelt blijkbaar niet mee.
We hebben bedankt, terug weg en ons zien ze daar nooit meer terug. Wellicht zijn er vele mensen die op zulke lompe manier werden behandeld.

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank Roland052
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2020 beoordeeld

groot terras achteraan met voldoende ruimte om veilig te genieten van een koffie tijdens Corona
vriendelijk personeel
kan druk zijn,
lekkere koffie

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank gau164
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Hooipiete bekeken, bekeken ook

Lo-Reninge, West-Vlaanderen
Alveringem, West-Vlaanderen
 
Lo-Reninge, West-Vlaanderen
Lo-Reninge, West-Vlaanderen
 

In De Hooipiete geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding