Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten, sfeervolle locatie, super service”
Beoordeling van Vico Astemio

Vico Astemio
Geclassificeerd als nr. 3 van 73 Restaurants in Riposto
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 22 - US$ 50
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Een verademing qua service en aandacht, echt een heerlijk, stijlvol avondje uit. Mooie gerechten, sfeervol steegje (schoon en knus) en de bediening doet oprecht hun best het je naar de zin te maken. Een verschil dat het de moeite waard maakt om dit restaurant te bezoeken!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank merelyeve
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (169)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 169 beoordelingen

31 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in sfeervol steegje. Attente bediening die van zowel eten als wijnen alles wist. Als je in Giarre en omstreek bent zeker langs gaan!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank jeroent128
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

In een plek als Giarre is dit restaurant echt een fijne plek. Een gezellig en sfeervol steegje, versierd met mooie lampjes. Heerlijk eten, fijne bijpassende wijn (het is van dezelfde eigenaar als de enoteca om de hoek) attente en goede bediening. Absolute aanrader.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank moekje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juni 2019 beoordeeld

Leuke gezellige tent met heerlijke wijnen. Wijnen zijn wel best prijzig. Bediening erg aardig en attent vooral Ciccio! Zeker een aanrader vooral als je even wat anders wil dan de normale restaurants.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Veronika W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 mei 2019 beoordeeld

Wat een leuk en gezellig restaurant. Een mooie hoge ruimte met ruim opgezette tafeltjes. Goede sfeer, goede bediening en heerlijk eten. Echt je aanrader. Je moet wel even zoeken maar het zeker de moeite waard.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank MariekeL_13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Vico Astemio bekeken, bekeken ook

Riposto, Province of Catania
Riposto, Province of Catania
 
Riposto, Province of Catania
 
Giarre, Province of Catania
 

In Vico Astemio geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding