Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Van tevoren boeken
Waarom op TripAdvisor boeken?
  • Tourhoogtepunten & volledig reisschema
  • Eenvoudig online boeken
  • Gegarandeerd de laagste prijs
Meer informatie
  
vertaald door Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Philipsburg
vanaf US$ 44,00
Meer info
vanaf US$ 25,00
Meer info
vanaf US$ 45,00
Meer info
vanaf US$ 129,00
Meer info
Beoordelingen (1.580)
Beoordelingen filteren
1.580 resultaten
Waardering van reizigers
733
610
193
30
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
733
610
193
30
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.580 beoordelingen
Beoordeeld op 30 maart 2018

Na Irma is de Boardwalk aardig hersteld, nog niet alles is in de oude staat, maar dat kan ook niet. Er wordt aan gewerkt!
Heel veel restaurantjes zijn al geopend en het is er goed toeven met uitzicht op de cruiseschepen

Datum van activiteit: maart 2018
Bedank mwassink2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 februari 2018 via mobiele applicatie

Het eiland hersteld zich maar de gevolgen van de ramp zijn langs de boardwalk nog duidelijk te zien.Toch dankzij de zon en snel opgeknapte boulevard en de kleurrijke strandtentjes heb je toch snel het vakantie gevoel te pakken.Wifi op de boulevard is een drama.Nauwelijks aanwezig.

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank Vleesje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 november 2017 via mobiele applicatie

De boardwalk en de aldaar gesitueerde winkeltjes, hotels en restaurants zijn hard geraakt door de orkaan Irma. Maar overal wordt ( particulier initiatief) hard gewerkt aan herstel, nu aan de Franse kant van het eiland de stranden zijn weggevaagd ligt hier een grote kans voor het mooie strand van de baai van Philipsburg.

Datum van activiteit: november 2017
Bedank mutjekoksijde
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2017

Constant wordt je aangesproken , op een opdringende manier , door vrouwen die je met een 'zogenaamd gratis kettingke' naar dure juwelierszaken willen leiden.., op den duur wordt je dat wel beu ! "Nee , ik heb vandaag nog geen diamanten gekocht ! " / het huren van strandstoelen - parasol is er het duurste van het hele eiland... / Om 17 u is het er gewoon uitgestorven....Ook de andere zogenaamde "dutyfree" shop ed. zijn gewoon veel duurder dan in de rest van het eiland...

Datum van activiteit: juli 2017
Bedank Els D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juni 2017 via mobiele applicatie

Lekker struinen op de boardwalk, als er cruise schepen aan wal liggen en t hoogseizoen natuurlijk veel drukker maar aangezien wij net niet in t hoogseizoen waren was het heerlijk wandelen met ook nog leuke barretjes en bbq restaurants

Datum van activiteit: mei 2017
Bedank Anoeska
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken