Wij verbleven hier in augustus voor een korte vakantie. Grote voordeel is dat je zo vanaf het vliegveld op het appartement bent. (Old) San Juan ligt overigens ook heel dichtbij, op zo'n 15 minuten rijden met de auto. Het strand zelf is heerlijk, ook lekker rustig vergeleken met bijvoorbeeld Carolina beach. Bovendien ben je er in een paar passen. Wel vond onze 1,5 jaar oude dochter de golven net iets te heftig om in te spelen. Bed was trouwens goed, stevige matras, dus prima geslapen. Het tafeltje en de keuken zijn wel wat aan de kleine kant, maar ach, je gaat waarschijnljik toch uit eten. Wel jammer dat de airco direct het terras opwaait. Dus terwijl ons dochtertje binnen lag te slapen, zaten wij buiten in het lawaai en de warmte die uit de airco kwam. Boekingproces ging overigens echt heel vlot. En ook de 'concierge' van het complex was snel aanwezig. Deposit stond binnen no-time weer terug op de rekening na vertrek.
Nog een aanrader: restaurant Mango's is geweldig en ligt op loopafstand van het appartement (zie voor de locatie de kaart die je van Maria toegestuurd krijgt)
Pluspunten:
strand op een paar meter afstand
Minpunten:
wifi was een beetje gebrekkig / toch wat klein met z'n drietjes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.