Beoordeeld op 4 september 2017

Geweldige accomodatie voor koppels. Prachtig strand. Groot resort met park en vele (meestal gratis) watersporten. Zeer rustig, geen last van andere bezoekers aangezien resort alleen ligt in een zeer groene omgeving. Service en eten uitmuntend. Volledig ingerichte kamer met gratis gebruik van minibar (inclusief keuze sterke drank) 2x per week gezamenlijk feest buiten met artiesten en uitgebreid buffet. Diverse gratis excursies inbegrepen. Een feest om hier te verblijven. Het is het geld dubbel en dwars waard.

Datum van verblijf: augustus 2017
CouplesSocialMgr, Public Relations Manager van Couples Sans Souci, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2017

veen7590,

It was a pleasure to have had you with us and we look forward to hosting you again soon.

Regards,

Michelle G

Beoordeeld op 22 oktober 2016

Tien jaar geleden waren we op huwelijksreis bij Couples Sans Souci en we waren er zo tevreden over dat mijn vrouw na tien jaar er opnieuw naartoe wou. Ik ben eerst even de recensies gaan lezen en blijkbaar is het er nog steeds super vertoeven dus gaan we er in november zeker heen.

Datum van verblijf: november 2015
CouplesSocialMgr, Public Relations Manager van Couples Sans Souci, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2016

Thank you Cared1,

We can't wait to welcome you back soon!

Regards,
Michelle G

Beoordeeld op 10 april 2015

..........en dat is niet gelogen. In een woord geweldig. Vriendelijk personeel. Eten uitstekend. Mooie ligging. Ik weet niets negatiefs te bedenken.
Duur?
Elke euro waard.
Het is rustig gelegen, alleen de bezoekers van het resort hebben toegang tot het strand.
Elke avond live muziek vanaf een andere lokatie.
Gezellige barretjes.
Meerdere kleine buiten zwembaadjes op verschillende niveau's.
Aanrader voor stellen die een goed verzorgde, relaxte, zorgenloze vakantie willen.

Datum van verblijf: oktober 2014
Beoordeeld op 22 augustus 2014

Wij verbleven hier vorig jaar in april, en spreken er nog altijd over, werkelijk een geweldig leuk hotel met ongelofelijk personeel...
Je wordt van 's morgens tot 's avonds in de watten gelegd, en toch ben je vrij om te gaan waar je maar wil, hele mooie fauna en flora, geweldige bbq op het strand, echt te gek hoe alle meubels worden buitengesleurd om een feestje te bouwen op het strand; ook de zonsondergang met de saxofonist vonden we zeer meeslepend, geweldig om op deze manier een zonnige dag af te sluiten, voor wie twijfelt om er eens naartoe te gaan : gewoon doen, je zal er geen spijt van hebben, het is geen massa-toerisme in dit hotel, iedereen mag hier zichzelf zijn : ENJOY 888

Datum van verblijf: september 2013
Beoordeeld op 29 november 2013

Gewoonweg fantastisch op alle vlakken!!!!!
Wel een ouder hotel en dat is wel duidelijk te zien, maar dat is dan ook wel het enige wat hier minder is.
Geweldig eten met top service, ongelooflijk vriendelijk, prachtige ligging.
Wij zijn verliefd op dit hotel

Datum van verblijf: december 2012