Bij aankomst in het hotel worden we vriendelijk welkom geheten door de Bell boy. Hij brengt ons naar de lobby en vraagt of we iets willen drinken. We krijgen een glas champagne en een koel doekje. Tot zover de vriendelijkheid bij het inchecken. De receptioniste had er niet heel veel zin in en stak haar riedeltje af. Nadat we de kaarten voor de kamer hadden ontvangen zijn we naar de kamer gegaan 2533. Mooie kamer , heel ruim, kingsize bed, grote badkamer met ligbad (whirlpool ) fijn balkon. Alles wel een beetje gedateerd. Pluspunten zijn dat er genoeg kastruimte is, de douche is ruim, minibar met inhoud wordt elke dag bijgevuld. Elke dag genoeg water in flesjes . Minpunten zijn dat er geen fijne stoelen op het balkon staan , een onderlaken op het bed met een waterdichte laag zodat het erg zweet. Wat wij zelf heel vervelend vonden was dat de towelservice op de kamer echt niet goed was. Dus te weinig schone handdoeken, geen uitstapmatje voor de douchedeur. En het is een beetje gehorig maar daar helpen een paar goede oordoppen wel tegen. De omgeving op het hotelterrein is schoon en goed onderhouden. Mooi groen. Mooie zwembaden. En een mooi strand. Wel veel te weinig pararsols bij de ligbedden zowel op het strand als bij het zwembad. Fijne bediening ook op het strand. Ook buiten zijn altijd flesjes water binnen handbereik . De keuze in restaurants is prima....Bij aankomst in het hotel worden we vriendelijk welkom geheten door de Bell boy. Hij brengt ons naar de lobby en vraagt of we iets willen drinken. We krijgen een glas champagne en een koel doekje. Tot zover de vriendelijkheid bij het inchecken. De receptioniste had er niet heel veel zin in en stak haar riedeltje af. Nadat we de kaarten voor de kamer hadden ontvangen zijn we naar de kamer gegaan 2533. Mooie kamer , heel ruim, kingsize bed, grote badkamer met ligbad (whirlpool ) fijn balkon. Alles wel een beetje gedateerd. Pluspunten zijn dat er genoeg kastruimte is, de douche is ruim, minibar met inhoud wordt elke dag bijgevuld. Elke dag genoeg water in flesjes . Minpunten zijn dat er geen fijne stoelen op het balkon staan , een onderlaken op het bed met een waterdichte laag zodat het erg zweet. Wat wij zelf heel vervelend vonden was dat de towelservice op de kamer echt niet goed was. Dus te weinig schone handdoeken, geen uitstapmatje voor de douchedeur. En het is een beetje gehorig maar daar helpen een paar goede oordoppen wel tegen. De omgeving op het hotelterrein is schoon en goed onderhouden. Mooi groen. Mooie zwembaden. En een mooi strand. Wel veel te weinig pararsols bij de ligbedden zowel op het strand als bij het zwembad. Fijne bediening ook op het strand. Ook buiten zijn altijd flesjes water binnen handbereik . De keuze in restaurants is prima. Voor elk wat wils. Ontbijtbuffet dik in orde . Veel vers fruit. Iedereen die in de restaurants werkt zijn allemaal erg vriendelijk . Leuke cocktailbars buiten bij het zwembad en het strand. De poolbar vonden wij iets minder , veel schreeuwende Amerikanen en Engelsen en allemaal behoorlijk dronken . Zwembadwater was daar ook iets minder fris........ Al met al hebben wij genoten. We hebben via tui 3 dag excursies gedaan en hebben heel veel van het eiland gezien. Kingston, koffieplantage, blue mountains, Devon I Scream gegeten. Ook naar de roaring river geweest en watervallen beklommen. YS falls bezocht en een boottocht op de rivier krokodillen spotten. Grotten bezocht en een natuurwandeling met gids gedaan. Echt de moeite waard. Als je die trips boekt via Tui vraag dan naar gids Ann . Dat is een topper. Wat wij jammer vonden was dat de dames van de receptie in ons hotel zeer ongeïnteresseerd waren. Dat bleek ook bij het uitchecken. Geen belangstelling over hoe wij onze vakantie hadden beleeft , helmaaal niets. We moesten zelf vragen naar de enquete die je normaal gesproken ( Wij tenminste ) invult na je verblijf in een hotel. Nou ja we zullen het maar aan de warmte toeschrijven. Al met al hebben wij genoten van Jamaica.Meer
Minder weergeven