14 dagen hadden we geboekt bij de prefery club vanaf 10 maart 2017 inclusief privé butler. Het inschecke was al geen feest, 30 minuten moeten wachten zonder drankje ( dus geen champagne !! Bij aankomst maar helemaal niks te drinken na een vermoeide reis.
We hadden dus de meeste luxe kamer geboekt maar al vrij snel kwamen we erachter dat er geen badjassen aanwezig waren ( vergeten zullen we maar zeggen) de mini bat was slecht gevuld en moeste elke dag vragen om champagne en of ze elke dag een flesje wij in de mini koelkast konden bijvullen. De eerste week hen ik er maar liefst 3 keer de manager erbij moeten halen omdat het allemaal niet klopte !!
Privé butler hadden we maar die is te lui om op te staan , wat heb je daar aan , elke keer achter zijn broek aan zitten en werkelijk niks uit zich zelf brengen .
Nu het eten , het eten was zeer slecht , opgewarmde rotzooi was het 😫😫 mijn vrouw en ik hadden na enkele dagen steeds minder honger mede omdat het ene na het andere restaurant droeftoeter eten serveerde , diarree gegarandeerd ! wat is dit hotel alles bij elkaar tegen gevallen 😩😩😩😩😩 boek het niet want het is het geld zeker niet waard , als je een echt goed hotel wilt boeken en met top eten ga dan naar Aruba naar hotel Bucuti beach , lekker rustig , stijlvol en ongeveer 300 kamers