Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
17 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Sylvie V
Schoten, België
Toplocatie. Zen gedeelte geweldig voor rustzoekers
5,0 van 5 bollen8 jan 2024 beoordeeld
Clubdorp gelegen aan een prachtige baai. Zen gedeelte aanrader voor volwassenen die rust zoeken. Eigen zwembad en strandgedeelte ‘adults only” is bijzonder aangenaam terwijl de rest van de club erg kindvriendelijk is. Voor ieder wat wils dus.
Datum van verblijf: januari 2024Reistype: Bezocht met een partner
3,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenHygiëne
3,0 van 5 bollenService
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Beoordeling verzameld in samenwerking met Club Med
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Booking.com
€ 560
€ 503
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 558
  • Expedia.com
    € 514
  • Hotels.com
    € 514
0.6 km van Club Med La Caravelle - Guadeloupe
Gratis wifi
Gratis parkeren
Tripadvisor
€ 273
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Priceline
    € 273
  • Algotels
6.4 km van Club Med La Caravelle - Guadeloupe
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
€ 188
  • Agoda.com
4.5 km van Club Med La Caravelle - Guadeloupe
Piscine partie premium
Priceline
€ 196
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    € 175
  • Vio.com
    € 168
  • Expedia.com
    € 184
7.5 km van Club Med La Caravelle - Guadeloupe
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
€ 112
€ 101
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 112
  • Expedia.com
    € 112
  • eDreams
0.3 km van Club Med La Caravelle - Guadeloupe
Gratis wifi
Gratis parkeren
Bungalow 1 chambre vu de l'extérieur
Priceline
Go to your Happy Price
  • Agoda.com
  • Vio.com
  • Expedia.com
1.4 km van Club Med La Caravelle - Guadeloupe
Gratis parkeren
Zwembad
Agoda.com
Geen boekingstoeslagen
  • Booking.com
5.9 km van Club Med La Caravelle - Guadeloupe
Gratis parkeren
Zwembad
Booking.com
  • Agoda.com
    € 327
1.4 km van Club Med La Caravelle - Guadeloupe
Ti-Soleil gite en guadeloupe
Priceline
Go to your Happy Price
  • Agoda.com
    € 82
6.5 km van Club Med La Caravelle - Guadeloupe
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
  • Algotels
  • eDreams
    € 138
  • Expedia.com
    € 153
7.8 km van Club Med La Caravelle - Guadeloupe
Gratis parkeren
Zwembad
Meer hotels in Sainte-Anne bekijken
Beoordelingen (3.727)
Beoordelingen filteren
3.728 resultaten
Waardering van reizigers
2.249
750
393
179
157
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.249
750
393
179
157
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.728 beoordelingen
Beoordeeld op 27 december 2023

Sporten en eten zijn club med waardig. Top in orde en professionele lesgevers (Clara yoga en Emilie voor de fitness, ...)
Als stel missen we de rust. Zeker als er in het restaurant zeer veel kinderen rond lopen. Spijtig dat er geen aparte ruimte is voorzien. Idem in het tweede restaurant.
Er is een zen zwembad maar was voor ons geen waw.
.

Datum van verblijf: december 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Club Med
Bedank Nicky_hA218
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Club Med, Propriétaire van Club Med La Caravelle - Guadeloupe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 januari 2024

Hallo Nicky_hA218,

Bedankt voor het kiezen van het dorp de la Caravelle voor uw recente vakantie.

Het spijt ons te horen dat u niet de rust en sereniteit heeft gevonden waar u op gehoopt had tijdens uw vakantie.

La Caravelle is een kindvriendelijk dorp waar veel gezinnen tijdens de schoolvakanties hun vakantie komen doorbrengen, en we doen ons best om ervoor te zorgen dat iedereen hier rust kan vinden. Uw opmerkingen zijn gelezen en in overweging genomen door onze servicemanagers.

Voor uw volgende vakantie nodigen we u uit om de lijst van onze Villages met een Zen-ruimte gereserveerd voor volwassenen te raadplegen, zodat u kunt genieten van meer rust en stilte.

We hopen u terug te zien in een van onze Clubdorpen en wensen u een prettige dag.

Louise, het Club Med team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 november 2023

Met de hele familie, acht personen en baby, een fantastische week gehad. Negatieve punten: Wij hadden kamers in Grande Terre die erg verouderd waren. 's Nachts hoor je de vleermuizen erg hard piepen en na een regenbuitje zelfs gingen ze de hele nacht door. In 1 kamer vonden we een kakkerlak en in een andere kamer een hagedis op de klamboe. De badkamer van de luxe kamer rook erg naar ammoniak (kattenpis?). Na klachten bij de receptie te hebben ingediend is er niets veranderd. Positieve punten:De babyclub is een echte aanrader. De club ligt op een prachtige lokatie. De keuken is creools en 1 avond hadden ze een prachtige grote tonijn en zeebaars op de BBQ, heel smakelijk.Het was een gezellige week met diverse leuke activiteiten en prachtig weer.

Datum van verblijf: november 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Club Med
Bedank 206annav
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Club Med, Propriétaire van Club Med La Caravelle - Guadeloupe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 december 2023

Hallo 206annav,

Bedankt voor het kiezen van La Caravelle voor uw familievakantie.

We zijn verheugd om te lezen dat u genoten heeft van de omgeving van het dorp en de aangeboden activiteiten.

U heeft ons echter op de hoogte gesteld van uw teleurstelling over de netheid van uw kamer tijdens uw verblijf en het spijt ons te horen dat niet al het mogelijke is gedaan om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Het welzijn van onze G.M.'s is onze prioriteit, dus we geven uw opmerkingen door aan de betreffende afdeling en aan de Chef de Village zodat zij er rekening mee kunnen houden.

We hopen dat deze perfecte ervaring uw vertrouwen in onze diensten niet zal aantasten en we hopen u snel weer te zien in een van onze Clubdorpen.

Louise, het Club Med team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2023

Guadeloupe is echt een toonbeeld van een tropische eiland. Zeer mooie (wilde) stranden, tropisch regenwoud, zeeschilldpadden,....

Club med is een all-in resort met een extra plusje.
+++
geweldige bedden
prachtig strand
zeer lekker eten met veel variatie (buffet)
enthousiaste club team
iedereen is zeer vriendelijk
leuke thema-avonden
----
zwembad was veel te klein voor het aantal gasten + kinderen
herbruikbare plastieke bekers op het strand voor cocktails
douches was zwak (weinig druk en met momenten geen warm water)
excursie petit-terre (met veel dood koraal) was zeer duur en absoluut zijn geld niet waard
ado club was enkel frans - met je engels kom je niet ver

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Club Med
1  Bedank 57marjand
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 december 2022

Heel tevreden van deze club.Kamer mag wat opgefrist worden.Kamer Marie Galante heeft een prachtig uitzicht op zee.Vriendelijk personeel en een dikke pluim voor de barmannen en vrouwen.Ze staan altijd voor je klaar en nooit lang wachten op een drankje.Tony de man in de beach bar topkerel.Kuisploeg prima,alles altijd piekfijn in orde.Auraure het dorpshoofd van s morgens tot s avonds druk in de weer en doet haar job perfect.Speelt zelfs een rol in een circusnummer.Top.Eten goed maar niet speciaal.Topvakantie gehad met alle dagen prima weer.Meer moet dat niet zijn.

Datum van verblijf: december 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Club Med
Bedank LoveTravel678380
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 mei 2022 via mobiele applicatie

We zijn 2 weken naar Guadeloupe geweest, onze laatste 4 nachten verbleven we in de club med. We genoten vooral van het prachtige zandstrand, waar het ook ‘s avonds bij zonsondergang heerlijk vertoeven is op het strand met de kindjes, rond 18u speelden ze nog in de zee (het zeewater is lekker warm).
Er is een prachtig zwembad maar dat is adults only (wel jammer als je kinderen hebt, het zou leuk zijn moest het andere zwembad ook zo mooi zijn…)
We hadden de laatste kamer tegen de tennis, een goede kamer om te slapen, maar toen wij er waren was er zo’n stank uit het dorp dat we nooit op het terras konden zitten, maar we zaten dan gewoon op het prachtige strand van de club med, het is er zalig.
Op sommige stranden in Guadeloupe ligt het vol met zeewier maar het strand aan de club med is zeer proper en zo’n aangenaam zand!
Het handige aan een club med, is dat je alle activiteiten makkelijk kan doen, zo deed ik eens een tennisles. Yoga op een sup-board, gewoon eens sup- boarden.
Er was veel keuze uit verschillende dranken, vooral de gesuikerde, helaas drinken de kinderen meestal spuitwater en daar zat zo goed als geen spuit in, wat we wel gemist hebben die periode. Er waren geen smoothies of versgeperst fruitsap in de bars overdag op het strand waardoor het wel moeilijk is om eens iets gezond te drinken behalve dan water…
Het buffet was redelijk goed, maar wel wat druk en er moest de avond voordien aangeschoven worden om in het andere restaurant te gaan eten, dat zijn wel dingen waar ik op vakantie geen zin in heb…
Dit hebben we dan ook niet gedaan.
Er is enorm veel kinderopvang voor alle leeftijden maar dit hebben we niet gedaan omdat onze jonge kindjes nog geen Frans spreken, maar zag er wel leuk uit.
Voor ons was het ideaal voor 4nachten.

Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Belggirl
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken