Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Barcelo Bavaro Palace(Bavaro)
US$ 439
Barcelo.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Barcelo Bavaro Beach - Adults Only(Punta Cana)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 412
Barcelo.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 293
US$ 229
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Occidental Caribe(Punta Cana)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 248
US$ 152
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Paradisus Palma Real Golf & Spa Resort(Punta Cana)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 585
US$ 295
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 345 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Occidental Punta Cana(Bavaro)
US$ 268
US$ 186
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Paradisus Punta Cana Resort(Punta Cana)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 459
US$ 292
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
The Westin Puntacana Resort & Club(Punta Cana)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 500
US$ 378
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Aan het strand
The Reserve at Paradisus Palma Real(Punta Cana)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 765
US$ 527
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 771
US$ 707
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (7.256)
Beoordelingen filteren
7.256 resultaten
Waardering van reizigers
4.897
1.334
524
296
205
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
4.897
1.334
524
296
205
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 7.256 beoordelingen
11 september 2017 beoordeeld

Hotel kamer was ruim genoeg alles was vorzien kamer altijd proper En alles in orde. Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. De resterants waren zeer lekker was genoeg keuze en alles was goed klaar gemaakt. Personeel is zeer goed gemutst

  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank stefbuyens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Scarling F, Director de Relaciones con Clientes van Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 september 2017
Google-vertaling

Dear stefbuyens,

Thank you very much for sharing a positive review regarding our Grand Palladium Palace Resort, Spa & Casino, it pleased us greatly that it has been a memorable one. We are so glad that you have felt accommodated by the excellent performance done by our team.

We hope to have the opportunity to offer you our services again in the future.

Receive warm greetings from Paradise!

Scarling Florian
Hospitality Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 november 2016 beoordeeld

Heel leuk en groot hotel. Alles aanwezig, wel 7 a la Carte restaurants! Mexicaans viel een beetje tegen. Indisch en Japans zijn wel heel lekker. Zeker de moeite om een weekje uit te rusten en te relaxen aan het strand of zwembad

Kamertip: Deluxe kamer is zeker groot genoeg (douche is wel onhandig gemaakt, lekt altijd)
Verbleef: november 2016, reisde met een partner
1  Bedank isabellebergs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ltajes, Gerente van Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 november 2016
Google-vertaling

Dear Isabelle,

Thank you very much by sharing a positive review regarding our Grand Palladium Palace Resort, Spa & Casino, it pleased us greatly that it has been a memorable one.

I am also excited that you found the staff to be accommodating and helpful and that you felt this made of your stay a really pleasant experience. I have passed your kindly words to the whole team and we hope to have the opportunity to welcome you once again very soon.

Best regards,

L. Tajes.
Resident Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer ruime en propere kamer! De douche kan soms wel een beetje overstromen maar de rest maakt dat wel goed ;) er zijn ook verschillende à la cart restaurants . Wij zijn naar het Indisch , Mexicaans en Japans geweest. Het Mexicaans vond ik het minste van de drie. Het Japans was een soort showcooking dus zeer leuk! Zeker een aanrader voor eens tot. Rust te komen!

Verbleef: november 2016, reisde met een partner
Bedank Sander v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ltajes, Gerente van Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 november 2016
Google-vertaling

Dear Sander,

Thank you very much by sharing a positive review regarding our Grand Palladium Palace Resort, Spa & Casino, it pleased us greatly that it has been a memorable one. We are so glad that you have felt accommodated by the excellent performance done by our team.

We hope to have the opportunity to offer you our services again in the future.

Receive warm greetings from Paradise!

L. Tajes
Resident Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2016 beoordeeld

Leuk en mooi strand! Verzorgde kamers , heel vriendelijk personeel en heerlijk eten! Alsook zeer verzorgde zwembaden en uitgebreid buffet . Vooral de steakhouse is een aanrader! Zeker voor herhaling vatbaar

Kamertip: Royal suites
  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jelle V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ltajes, Gerente van Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 november 2016
Google-vertaling

Sehr geehrte(r) Herr/Frau,

wir bedanken uns ganz herzlich für diese Traumbewertungen. Wir fühlen uns sehr geehrt, dass Sie Ihren Urlaub in unserem Hause genossen haben und sich bei uns wohl fühlen konnten.

Wir würden uns freuen, Sie in Zukunft noch einmal in unserem Hause begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen und Sonnigen Grüßen,

Die Geschäftsleitung

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2016 beoordeeld

Upgrade gekregen naar de Royal suites, fantastische service, goed eten, veel variatie. Aanrader ook voor families. Jacuzzi op de kamer was ook leuk, enige minpunt, minibar niet iedere dag bijgevuld...

Kamertip: Royal suites
  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 455kristofv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ltajes, Gerente van Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juli 2016

Beste gast,

Heel erg bedankt door het delen van uw beoordeling over onze Grand Palladium Palace Resort, Spa & Casino, het behaagde ons sterk dat het een onvergetelijke ervaring is geweest.

Ik ben ook blij dat u vond het personeel te zijn vriendelijk en behulpzaam en dat u deze gemaakt van uw verblijf een heel aangename ervaring voelde. Ik heb uw vriendelijke woorden doorgegeven aan het hele team en we hopen de gelegenheid om u opnieuw te verwelkomen zeer binnenkort.

Beste wensen,

L.Tajes.
Resident Manager.



(Vertaald door Google Translate)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken