Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top hotel !!”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 8 websites!
Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino
Beoordeeld als nr. 21 van 114 hotels in Punta Cana
Eco-leadersNiveau Platina
11 september 2017 beoordeeld

Kamer was zeker groot genoeg en werd elke dag goed gekuisd. Voor het eten waren er verschillende restaurants met telkens meer als genoeg keuze. Het strand en de zwembaden waren ook steeds proper. En het personeel was super vriendelijk en zeer enthousiast!!

  • Verbleef: September, 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Ynke H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Scarling F, Director de Relaciones con Clientes van Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 september 2017
Google-vertaling

Dear Ynke,

On behalf of the entire team of the Grand Palladium Palace Resort, Spa & Casino, I would like to express my gratitude for having decided to express your comments to future visitors.

We are delighted to learn that your expectations were met and our staff went the extra mile in order to offer you a great experience. Your praise is very welcome and will motivate us to be for sure more creative each day aiming to consistently improve our variety and offer in order to keep on fulfilling the experience of our dear guests.

Our team is very much looking forward to welcoming you back to the Grand Palladium family in the future.

Best Regards,

Scarling Florian
Hospitality Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (7.038)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 7.038 beoordelingen

11 september 2017 beoordeeld

Hotel kamer was ruim genoeg alles was vorzien kamer altijd proper En alles in orde. Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. De resterants waren zeer lekker was genoeg keuze en alles was goed klaar gemaakt. Personeel is zeer goed gemutst

  • Verbleef: September, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank stefbuyens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Scarling F, Director de Relaciones con Clientes van Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 september 2017
Google-vertaling

Dear stefbuyens,

Thank you very much for sharing a positive review regarding our Grand Palladium Palace Resort, Spa & Casino, it pleased us greatly that it has been a memorable one. We are so glad that you have felt accommodated by the excellent performance done by our team.

We hope to have the opportunity to offer you our services again in the future.

Receive warm greetings from Paradise!

Scarling Florian
Hospitality Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 november 2016 beoordeeld

Heel leuk en groot hotel. Alles aanwezig, wel 7 a la Carte restaurants! Mexicaans viel een beetje tegen. Indisch en Japans zijn wel heel lekker. Zeker de moeite om een weekje uit te rusten en te relaxen aan het strand of zwembad

Kamertip: Deluxe kamer is zeker groot genoeg (douche is wel onhandig gemaakt, lekt altijd)
Bekijk meer kamertips
Verbleef: November, 2016, reisde met een partner
1  Bedank isabellebergs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ltajes, Gerente van Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 november 2016
Google-vertaling

Dear Isabelle,

Thank you very much by sharing a positive review regarding our Grand Palladium Palace Resort, Spa & Casino, it pleased us greatly that it has been a memorable one.

I am also excited that you found the staff to be accommodating and helpful and that you felt this made of your stay a really pleasant experience. I have passed your kindly words to the whole team and we hope to have the opportunity to welcome you once again very soon.

Best regards,

L. Tajes.
Resident Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer ruime en propere kamer! De douche kan soms wel een beetje overstromen maar de rest maakt dat wel goed ;) er zijn ook verschillende à la cart restaurants . Wij zijn naar het Indisch , Mexicaans en Japans geweest. Het Mexicaans vond ik het minste van de drie. Het Japans was een soort showcooking dus zeer leuk! Zeker een aanrader voor eens tot. Rust te komen!

Verbleef: November, 2016, reisde met een partner
Bedank Sander v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ltajes, Gerente van Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 november 2016
Google-vertaling

Dear Sander,

Thank you very much by sharing a positive review regarding our Grand Palladium Palace Resort, Spa & Casino, it pleased us greatly that it has been a memorable one. We are so glad that you have felt accommodated by the excellent performance done by our team.

We hope to have the opportunity to offer you our services again in the future.

Receive warm greetings from Paradise!

L. Tajes
Resident Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2016 beoordeeld

Leuk en mooi strand! Verzorgde kamers , heel vriendelijk personeel en heerlijk eten! Alsook zeer verzorgde zwembaden en uitgebreid buffet . Vooral de steakhouse is een aanrader! Zeker voor herhaling vatbaar

Kamertip: Royal suites
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jelle V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ltajes, Gerente van Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 november 2016
Google-vertaling

Sehr geehrte(r) Herr/Frau,

wir bedanken uns ganz herzlich für diese Traumbewertungen. Wir fühlen uns sehr geehrt, dass Sie Ihren Urlaub in unserem Hause genossen haben und sich bei uns wohl fühlen konnten.

Wir würden uns freuen, Sie in Zukunft noch einmal in unserem Hause begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen und Sonnigen Grüßen,

Die Geschäftsleitung

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2016 beoordeeld

Upgrade gekregen naar de Royal suites, fantastische service, goed eten, veel variatie. Aanrader ook voor families. Jacuzzi op de kamer was ook leuk, enige minpunt, minibar niet iedere dag bijgevuld...

Kamertip: Royal suites
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 455kristofv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ltajes, Gerente van Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juli 2016

Beste gast,

Heel erg bedankt door het delen van uw beoordeling over onze Grand Palladium Palace Resort, Spa & Casino, het behaagde ons sterk dat het een onvergetelijke ervaring is geweest.

Ik ben ook blij dat u vond het personeel te zijn vriendelijk en behulpzaam en dat u deze gemaakt van uw verblijf een heel aangename ervaring voelde. Ik heb uw vriendelijke woorden doorgegeven aan het hele team en we hopen de gelegenheid om u opnieuw te verwelkomen zeer binnenkort.

Beste wensen,

L.Tajes.
Resident Manager.



(Vertaald door Google Translate)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2016 beoordeeld

We kregen een upgrade naar de Royal suites. Super service, rustig zwembad, goede bediening aan het zwembad. Heel groot resort waar je voldoende te zien hebt om je week te vullen. Op en top! Een aanrader!

  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank anneliesdelaet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ltajes, Gerente van Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juli 2016

Beste gast,

Ik wil graag onze dankbaarheid uit te breiden, in de eerste plaats voor het hebben gekozen voor Grand Palladium Palace Resort, Spa & Casino en tegen de tijd dat u hebt genomen waarmee je de review.

Uw feedback wordt zeer gewaardeerd en we zijn blij om te horen dat uw ervaring met ons was "een geweldige one". Wij zijn geen woorden om onze dankbaarheid te uiten door de uitstekende ervaring die we hebben u aangeboden op deze reis.

We kijken ernaar uit om het genoegen om u weer van harte welkom binnenkort.

L. Tajes.
Resident Manager




(Vertaald door Google Translate)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Punta Cana bekeken
op 0 km afstand
Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa
op 0,7 km afstand
Grand Palladium Bavaro Suites Resort & Spa
op 0,2 km afstand
TRS Turquesa Hotel
TRS Turquesa Hotel
nr. 41 van 114 in Punta Cana
6.857 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1,6 km afstand
The Reserve at Paradisus Punta Cana
op 3,4 km afstand
Iberostar Bavaro Suites
op 2,4 km afstand
The Reserve at Paradisus Palma Real
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino

Adres: Avda. Francia s/n | Playas de Bavaro Higuey, Punta Cana 23000, Dominicaanse Republiek
Telefoonnummer:
Locatie: Caraïben > Dominicaanse Republiek > La Altagracia Province > Punta Cana
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Selectie dranken Zakencentrum met internettoegang Casino en gokken Fitnesscentrum / sportruimte Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Kitchenette Restaurant Shuttlebusservice Suites Zwembad Rolstoeltoegang Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Nr. 6 eco-hotel in Punta Cana
Nr. 15 casinohotel in Punta Cana
Nr. 19 beste resorthotel in Punta Cana
Nr. 20 hotel aan het strand in Punta Cana
Nr. 21 luxe hotel in Punta Cana
Nr. 31 romantisch hotel in Punta Cana
Prijsklasse: € 168 - € 400 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino 4*
Aantal kamers: 410
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van TripOnline SA, Hotels.com en Expedia, dus je kunt je reserveringen bij Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Grand Palladium Palace Hotel
Grand Palladium Palace Punta Cana
Palladium Punta Cana

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding