Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Occidental Caribe(Punta Cana)(Heel veel waar voor je geld!)
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 165
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 327
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Barcelo Bavaro Beach - Adults Only(Punta Cana)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 412
Bookit.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
The Reserve at Paradisus Palma Real(Punta Cana)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 675
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 748
Bookit.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Zoetry Agua Punta Cana(Punta Cana)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 516
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Occidental Punta Cana(Bavaro)
US$ 216
Barcelo.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Paradisus Palma Real Golf & Spa Resort(Punta Cana)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 378
Bookit.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Paradisus Punta Cana Resort(Punta Cana)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 374
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
The Reserve at Paradisus Punta Cana(Punta Cana)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 391
Bookit.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (11.892)
Beoordelingen filteren
11.892 resultaten
Waardering van reizigers
5.402
2.747
1.692
977
1.074
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
5.402
2.747
1.692
977
1.074
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 11.892 beoordelingen
13 oktober 2016 beoordeeld

Een goei hotel! Zeer vriendelijk personeel! Eten is gevarieerd! Animatie is goed van s'morgens tot s'avonds fijn gedanst s'avonds met de animatie el chuppy el guppy en al de rest bedankt het was zeer gezellig!

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Nicole v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirección Be Li... B, Manager van Be Live Collection Punta Cana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for taking some of your valuable time to review your stay at Be Live Collection Punta Cana. We really appreciate your kindly feedback. In fact, we are proud of that our gastronomy offer, accommodation and excellent services provided by our staff have been another motive to surpass at all your expectations.

Nowadays we understand that a genuine approach to our guests in house could be decisive to face up their requirements while they are staying with us. We appreciate you have shared your wonderful experience with future travelers regarding our destination.

We hope to have the opportunity to serve you again in a not very distant future.

Best Regards,

The Management at Be Live Collection Punta Cana

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2016 beoordeeld

Wij hadden via sunjets.be een lastminute vakantie bij dit hotel geboekt. Onze kamer was zoals op de foto's (superior deluxe). De kamers bevatten een tussendoor waar jammer genoeg veel lawaai doorkomt. Niettegenstaande was de kamer zeer proper en ruim genoeg voor 2 personen. Hou er rekening mee dat de bellboys & het kamermeisje een fooi verwachten. Veel verwachten ze niet, maar het is toch aan te raden dit te doen (het levert je enkele voordelen op zoals o.a. extra drankjes in de minibar). Het buffet is zeer uitgebreid en voor een grootkeuken is het eten lekker. Dominicanen hebben graag een bedanking voor hun service en ook dit zorgt er voor dat de sfeer beter wordt. Er zijn ook een aantal restaurants waar je gebruik kan van maken. Dat is zeker een aanrader om wat afwisseling in het eten te houden. Hou er zeker rekening mee dat er bij zonsopgang en zonsondergang veel muggen zijn. Uit ervaring weten wij dat deze enorm kunnen jeuken. Neem dus zeker een antimuggenstick en anti-jeukmiddel mee! Het hotel op zich is groot genoeg om een week door te brengen. Indien je voor meer dan 1 week gaat, adviseren wij om toch enkele activiteiten via de reisorganisatie te boeken.
Het strand is netjes en er zijn genoeg ligstoelen waar je gebruik van kan maken (ook is er plaats weg van de dagelijkse strandactiviteiten). De zee is het mooist in de voormiddag en snorkelen is dan ook aan te raden.
Neem zeker voldoende kleingeld (dollars) mee. Een briefje van 20 of 50 dollar wisselen in het hotel zelf is moeilijk (personeel doet dit niet). Bij ons was dit mogelijk bij de reisorganisatie zelf.
Wij hadden de Be Unique formule en konden 24/24 genieten van gratis wifi in een deel van het resort. Henry (personeelslid van het wifigedeelte) was steeds vriendelijk en stond steeds klaar om ons te helpen :).
Dit is absoluut geen luxehotel, maar voor een all-inclusive vakantie aan een redelijke prijs is het een aanrader. Wij hebben ons geen moment verveeld en hebben genoten van een deugddoende en ontspannende vakantie vlak voor de start van het nieuwe academiejaar.

Kamertip: Boek zeker een type 24 superior deluxe kamer of beter.
  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank vanbeveralisa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirección Be Li... B, Gerente van Be Live Collection Punta Cana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 september 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all, we would like to thank you by your preference in selecting our Be Live Collection Punta Cana for your holiday; as well as, by the time you have devoted to let us know about your recent experience.

I assured we have taken a good note about your particular observations and we’ll be working on them to prevent future occurrences.

Best regards,

The Management at Be Live Collection Punta Cana.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2016 beoordeeld

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit is zeker geen luxehotel. Wij hadden de superior deluxe kamer. Die was wat ouderwets, maar alles wat je nodig hebt, is aanwezig.
Het eten is lekker, maar elke dag een beetje hetzelfde.
Er zijn verschillende zwembaden. Wij hadden er eentje aan onze blok. Het was een rustig zwembad waar je kon relaxen. Voor een meer druk zwembad met activiteiten moest je naar het hoofdzwembad, maar dat was voor ons niet nodig.
Wij hebben enkel last gehad van geluidsoverlast wanneer een groep afstuderende jongeren een week in het hotel verbleef. Voor de rest geen problemen gehad.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Eline V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirección Be Li... B, Manager van Be Live Collection Punta Cana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 juli 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all, we would like to thank you foryour preference in selecting our Be Live Collection Punta Cana for your holiday as well as, by the time you have devoted to let us know about your recent experience.

We truly lament any inconveniences you may have experienced during your stay since our goal is to surpass all our guest's expectations.

Please be assured we have taken a good note about your particular observations and it will be working on to prevent future occurrences.

We look forward to your next visit.

My Best Regards,

The Management at Be Live Collection Punta Cana

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juni 2016 beoordeeld

Ik kreeg een zeer gedateerde kamer vlakbij het theater. Elke avond vond daar de disco tot diep in de nacht plaats. Ikzelf en vele andere met mij hebben hierover geklaagd, maar de tijden van de disco werden niet aangepast. Het geluid dreunde door de kamer. Er waren avonden dat het pas om 04.30 uur pas stopte. De kamer mocht niet worden omgeboekt. Zeer starre houding van manager/receptie. Je betaalt veel geld, maar het is het niet waard.

  • Verbleef: december 2015, reisde alleen
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank irmawopereis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirección Be Li... B, Gerente van Be Live Collection Punta Cana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juni 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Foremost, I would like to thank you for choosing us as the place to spend your recent holidays as well as, by the time you have taken let us know about your concerns. We attach a great value to your comments and they were taken with our maximum interest.

We truly regret that your stay was somewhat marred by the incidents you mention since this is not the image that we want to project but to surpass all of our dear guest’s expectations. Please receive our most sincere apologies by the incidents you may have faced.

As a company oriented to the excellences in service our goal is to achieve the total satisfaction of our guests so we do believe there is always some point of improvements on each guests experience.

We hope to have the opportunity to serve you again in the future. We will be attentive in order to provide a pleasant and uneventful stay.

Best Regards,

The Management at Be Live Collection Punta Cana.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2015 beoordeeld

De locatie was fantastisch, maar de kamer die ons is toegewezen was vreselijk, in de badkamer lag water, in het plafond was een gat bij de ventilatie, de lavabo kon niet afgesloten worden en het water liep niet weg. De kleerkast was veel te klein, de minibar stond op een stuk cementsteen en was leeg, konden onze valiezen niet wegbergen en onze spullen moesten we op de grond leggen, geen stoel; de telefoon had geen verbinding. Het terras was gewoon beton. Geen comfort. Dat noemen zij standaard???. Wij hebben een reclamatie ingediend en de volgende dag hebben wij een andere kamer gekregen, die heel wat beter was maar hebben een supplement moeten betalen. Wifi was te betalen. Het zwembad was niet proper, niet genoeg afzuiging en niet netjes. De animatie was perfect. Het personeel was heel vriendelijk maar de mensen aan de receptie waren de taal niet machtig (engels en frans).Aan het strand waren die mannen met strohoedjes wel storend. Ook zeer discriminerend dat je niet overal binnenmocht. Waarom op internet een 4-sterrenhotel en aan de ingang van het hotel 5 sterren!!!!!!!

Kamertip: Opgepast met de standaardkamers.
  • Verbleef: juni 2015, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank gerda99
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken