Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima voor 10 dagen”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 5 websites!
Be Live Collection Punta Cana
Beoordeeld als nr. 66 van 114 hotels in Punta Cana
20 mei 2017 beoordeeld

Prima hotel voor 10 dagen met een mooi terrein. Het eten in het buffetrestaurant was zeer goed, er werden verschillende gerechten vers bereid. Enige nadeel aan het buffetrestaurant was de enorme drukte (vaak in de rij staan om naar binnen te mogen) en het binnengedeelte was erg massaal en ongezellig. In de andere restaurants kun je (met een reservering) terecht, dit is minder massaal en het eten is lekker. Het hoofdzwembad was erg druk met vanaf 's ochtends vroeg al harde muziek, gelukkig beschikt het hotel over meerdere zwembaden waar het gelukkig wat rustiger was. Het strand was overvol met ligbedden en om een plekje met parasol te krijgen moest je 's ochtends vroeg al "handdoekje leggen". Daarnaast wordt je op het strand constant aangesproken door verkopers.

De kamer was zeer ruim en werd goed schoongemaakt, alleen in het plafond van de badkamer was een week lang een lekkage welke niet werd verholpen. Vriendelijkheid van de medewerkers verschilde enorm, sommige medewerkers waren ronduit ongeïnteresseerd en onbeschoft. Gelukkig maakten andere medewerkers die wel plezier in hun werk hadden dit weer goed. Check-in en check-out bij de receptie verloopt erg inefficient: nog nooit zo lang in de rij moeten staan om alleen een pasje in te leveren... We hebben 2 a 3 keer een animatieshow bijgewoond, zeker de Michael Jackson show is professioneel in elkaar gezet en een aanrader! Een minpunt was het dure wifi wat zeer onhandig werkt (het wifi is niet onbeperkt te gebruiken maar je kunt ook niet zien hoeveel mb's je verbruikt). Bij het hoofdzwembad was gratis wifi maar dit werkte vaker niet dan wel. Voor een vier sterren resort is het niet meer van deze tijd om nog geld te vragen voor wifi.

  • Verbleef: April, 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Kimberley1988_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirección Be Li... B, Manager van Be Live Collection Punta Cana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all, we would like to thank you for choosing Be Live Collection Punta Cana as the preferred place to spend your recent holidays as well as, by the time you have devoted to let us know about your concerns. We actually attach a great value to your comments and they are always taken with our maximum interest.

We truly regret that your stay was somewhat marred by the incidents you have mentioned and we hope you accept our most sincere apologies by the behavior from some of our staff since it is not the image we wish to project. In Be Live Collection Punta Cana, our purpose is unfailingly to fulfill all our privileged guests' expectations but this it is not always reachable. Nevertheless, we assure you we will apply the corrective measurement to prevent future occurrences.

If your vacation plans point towards Punta Cana, it will be a great pleasure to host you again Be Live Hotels and offer you a much better experience.

Best Regards,

The Management at Be Live Collection Punta Cana

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (11.307)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 9 van 11.307 beoordelingen

13 oktober 2016 beoordeeld

Een goei hotel! Zeer vriendelijk personeel! Eten is gevarieerd! Animatie is goed van s'morgens tot s'avonds fijn gedanst s'avonds met de animatie el chuppy el guppy en al de rest bedankt het was zeer gezellig!

  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Nicole v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirección Be Li... B, Manager van Be Live Collection Punta Cana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for taking some of your valuable time to review your stay at Be Live Collection Punta Cana. We really appreciate your kindly feedback. In fact, we are proud of that our gastronomy offer, accommodation and excellent services provided by our staff have been another motive to surpass at all your expectations.

Nowadays we understand that a genuine approach to our guests in house could be decisive to face up their requirements while they are staying with us. We appreciate you have shared your wonderful experience with future travelers regarding our destination.

We hope to have the opportunity to serve you again in a not very distant future.

Best Regards,

The Management at Be Live Collection Punta Cana

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2016 beoordeeld

Wij hadden via sunjets.be een lastminute vakantie bij dit hotel geboekt. Onze kamer was zoals op de foto's (superior deluxe). De kamers bevatten een tussendoor waar jammer genoeg veel lawaai doorkomt. Niettegenstaande was de kamer zeer proper en ruim genoeg voor 2 personen. Hou er rekening mee dat de bellboys & het kamermeisje een fooi verwachten. Veel verwachten ze niet, maar het is toch aan te raden dit te doen (het levert je enkele voordelen op zoals o.a. extra drankjes in de minibar). Het buffet is zeer uitgebreid en voor een grootkeuken is het eten lekker. Dominicanen hebben graag een bedanking voor hun service en ook dit zorgt er voor dat de sfeer beter wordt. Er zijn ook een aantal restaurants waar je gebruik kan van maken. Dat is zeker een aanrader om wat afwisseling in het eten te houden. Hou er zeker rekening mee dat er bij zonsopgang en zonsondergang veel muggen zijn. Uit ervaring weten wij dat deze enorm kunnen jeuken. Neem dus zeker een antimuggenstick en anti-jeukmiddel mee! Het hotel op zich is groot genoeg om een week door te brengen. Indien je voor meer dan 1 week gaat, adviseren wij om toch enkele activiteiten via de reisorganisatie te boeken.
Het strand is netjes en er zijn genoeg ligstoelen waar je gebruik van kan maken (ook is er plaats weg van de dagelijkse strandactiviteiten). De zee is het mooist in de voormiddag en snorkelen is dan ook aan te raden.
Neem zeker voldoende kleingeld (dollars) mee. Een briefje van 20 of 50 dollar wisselen in het hotel zelf is moeilijk (personeel doet dit niet). Bij ons was dit mogelijk bij de reisorganisatie zelf.
Wij hadden de Be Unique formule en konden 24/24 genieten van gratis wifi in een deel van het resort. Henry (personeelslid van het wifigedeelte) was steeds vriendelijk en stond steeds klaar om ons te helpen :).
Dit is absoluut geen luxehotel, maar voor een all-inclusive vakantie aan een redelijke prijs is het een aanrader. Wij hebben ons geen moment verveeld en hebben genoten van een deugddoende en ontspannende vakantie vlak voor de start van het nieuwe academiejaar.

Kamertip: Boek zeker een type 24 superior deluxe kamer of beter.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: September, 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank vanbeveralisa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirección Be Li... B, Gerente van Be Live Collection Punta Cana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 september 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all, we would like to thank you by your preference in selecting our Be Live Collection Punta Cana for your holiday; as well as, by the time you have devoted to let us know about your recent experience.

I assured we have taken a good note about your particular observations and we’ll be working on them to prevent future occurrences.

Best regards,

The Management at Be Live Collection Punta Cana.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2016 beoordeeld

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit is zeker geen luxehotel. Wij hadden de superior deluxe kamer. Die was wat ouderwets, maar alles wat je nodig hebt, is aanwezig.
Het eten is lekker, maar elke dag een beetje hetzelfde.
Er zijn verschillende zwembaden. Wij hadden er eentje aan onze blok. Het was een rustig zwembad waar je kon relaxen. Voor een meer druk zwembad met activiteiten moest je naar het hoofdzwembad, maar dat was voor ons niet nodig.
Wij hebben enkel last gehad van geluidsoverlast wanneer een groep afstuderende jongeren een week in het hotel verbleef. Voor de rest geen problemen gehad.

  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Eline V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirección Be Li... B, Manager van Be Live Collection Punta Cana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 juli 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all, we would like to thank you foryour preference in selecting our Be Live Collection Punta Cana for your holiday as well as, by the time you have devoted to let us know about your recent experience.

We truly lament any inconveniences you may have experienced during your stay since our goal is to surpass all our guest's expectations.

Please be assured we have taken a good note about your particular observations and it will be working on to prevent future occurrences.

We look forward to your next visit.

My Best Regards,

The Management at Be Live Collection Punta Cana

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juni 2016 beoordeeld

Ik kreeg een zeer gedateerde kamer vlakbij het theater. Elke avond vond daar de disco tot diep in de nacht plaats. Ikzelf en vele andere met mij hebben hierover geklaagd, maar de tijden van de disco werden niet aangepast. Het geluid dreunde door de kamer. Er waren avonden dat het pas om 04.30 uur pas stopte. De kamer mocht niet worden omgeboekt. Zeer starre houding van manager/receptie. Je betaalt veel geld, maar het is het niet waard.

  • Verbleef: December, 2015, reisde alleen
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank irmawopereis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirección Be Li... B, Gerente van Be Live Collection Punta Cana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juni 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Foremost, I would like to thank you for choosing us as the place to spend your recent holidays as well as, by the time you have taken let us know about your concerns. We attach a great value to your comments and they were taken with our maximum interest.

We truly regret that your stay was somewhat marred by the incidents you mention since this is not the image that we want to project but to surpass all of our dear guest’s expectations. Please receive our most sincere apologies by the incidents you may have faced.

As a company oriented to the excellences in service our goal is to achieve the total satisfaction of our guests so we do believe there is always some point of improvements on each guests experience.

We hope to have the opportunity to serve you again in the future. We will be attentive in order to provide a pleasant and uneventful stay.

Best Regards,

The Management at Be Live Collection Punta Cana.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2015 beoordeeld

De locatie was fantastisch, maar de kamer die ons is toegewezen was vreselijk, in de badkamer lag water, in het plafond was een gat bij de ventilatie, de lavabo kon niet afgesloten worden en het water liep niet weg. De kleerkast was veel te klein, de minibar stond op een stuk cementsteen en was leeg, konden onze valiezen niet wegbergen en onze spullen moesten we op de grond leggen, geen stoel; de telefoon had geen verbinding. Het terras was gewoon beton. Geen comfort. Dat noemen zij standaard???. Wij hebben een reclamatie ingediend en de volgende dag hebben wij een andere kamer gekregen, die heel wat beter was maar hebben een supplement moeten betalen. Wifi was te betalen. Het zwembad was niet proper, niet genoeg afzuiging en niet netjes. De animatie was perfect. Het personeel was heel vriendelijk maar de mensen aan de receptie waren de taal niet machtig (engels en frans).Aan het strand waren die mannen met strohoedjes wel storend. Ook zeer discriminerend dat je niet overal binnenmocht. Waarom op internet een 4-sterrenhotel en aan de ingang van het hotel 5 sterren!!!!!!!

Kamertip: Opgepast met de standaardkamers.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juni, 2015, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank gerda99
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 april 2014 beoordeeld

Als lid zijnde van de International vacation club heb ik het voordeel om in het VIP gedeelte van het hotel te kunnen verblijven alwaar ik een master junior suitte had , en die was fantastisch. in het vip gedeelte zijn amper of geen amerikanen , en gelukkig maar. Ik lees altijd veel over russen, maar die waren er ook talloos aanwezig , maar storend waren ze zeker niet. Amerikanen zijn daarintegen kampioen decibel produceren. Verder is het hotel prachtig en goed onderhouden. Ik kan alleen echt over het VIP gedeelte oordelen( blok 7) en dat was echt fantastisch. Op het hotel terein was het ook allemaal schoon ,weinig groen , in vergelijking met Be live Canoa bijvoorbeeld, en echt storend was het aanhoudend gezeur van de mannen met strohoedjes die je elke keer weer mee probeerden te lokken om over een vacantie contract te praten, en ook de verkopers op het hotel terein , die zichtbaar de pest er in hadden als je niet in hun spullen geintereseerd was. Sorry mannen , maar ik ga 3 keer per jaar naar de Dominikanen , en in de 8 jaar dat ik er nu komt , heb ik telkens de zelfde souveniers gezien en iedereen verkoopt hetzelfde , om het even waar op het eiland .Wees een keer origineel en de mensen zullen meer geintereseerd zijn.Verder vergeten die mannen gewoon dat je op vakantie bent en dus niet lastig gevallen wil worden.

Kamertip: master junior suitte
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Maart, 2014, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank John k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Punta Cana bekeken
op 5,6 km afstand
Meliá Caribe Tropical
op 15 km afstand
Occidental Caribe
Occidental Caribe
nr. 62 van 114 in Punta Cana
9.728 beoordelingen
op 10 km afstand
Paradisus Punta Cana Resort
Paradisus Punta Cana Resort
nr. 25 van 114 in Punta Cana
13.661 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 9,3 km afstand
Occidental Punta Cana
Occidental Punta Cana
nr. 19 van 28 in Bavaro
2.327 beoordelingen
op 13,5 km afstand
Grand Bahia Principe Bavaro
Grand Bahia Principe Bavaro
nr. 63 van 114 in Punta Cana
10.810 beoordelingen
op 11,1 km afstand
Ocean Blue & Sand
Ocean Blue & Sand
nr. 13 van 28 in Bavaro
13.577 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Be Live Collection Punta Cana geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Be Live Collection Punta Cana

Adres: Carretera Cabeza de Toro Km 7, Punta Cana 23000, Dominicaanse Republiek
Telefoonnummer:
Locatie: Caraïben > Dominicaanse Republiek > La Altagracia Province > Punta Cana
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Zakencentrum met internettoegang Casino en gokken Fitnesscentrum / sportruimte Gratis ontbijt Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 41 casinohotel in Punta Cana
Nr. 59 spahotel in Punta Cana
Nr. 59 beste resorthotel in Punta Cana
Nr. 61 hotel aan het strand in Punta Cana
Prijsklasse: € 98 - € 444 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3,5 ster(ren) — Be Live Collection Punta Cana 3.5*
Aantal kamers: 930
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, TripOnline SA en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Be Live Collection Punta Cana met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Grand Oasis Punta Cana
Globalia Punta Cana Grand
Grand Oasis Hotel Punta Cana
Grand Oasis Bavaro
Punta Cana Grand Oasis
All Inclusive Punta Cana
Oasis Punta Cana
Gran Oasis Punta Cana

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding