Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Voor een prima pasta of pizza!”
Beoordeling van Pizza Mare

Pizza Mare
Geclassificeerd als nr. 22 van 327 Restaurants in Willemstad
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 20
Gegevens restaurant
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke plek aan de Mambo boulevard. Toen wij er waren was het een beetje rustig maar als het druk is moet het heel gezellig zijn. Een prima afwisseling op al de andere restaurants en voor mijn zoon die pizza liefhebber is helemaal top. Pizza was goed, pasta een beetje dunne saus en de smaak kan wat voller maar het was prima te eten. Ik had een pasta met kip en ik moet zeggen dat ze niet zo gierig zijn met kip als in Nederland want die zat rijkelijk tussen mijn pasta.

Bedank Mrs_Juliana
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pizzamare, Director de Relaciones con Clientes van Pizza Mare, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juni 2018
Google-vertaling

Thank you very much for your comment.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (302)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 303 beoordelingen

26 mei 2018 beoordeeld

Heerlijke gegeten bij dit restaurant, En ik had geen pizza maar een pasta gerecht. Dit gerecht van mij was erg lekker op smaak gebracht. Van mijn andere tafelgenoten waar sommige wel een pizza hadden besteld, waren ook zeer tevreden. Houd je van Italiaans eten dan is dit zeker een aanrader.

Bedank Rene d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pizzamare, Director de Relaciones con Clientes van Pizza Mare, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 mei 2018
Google-vertaling

Thank you for your comment!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een drukwerk locatie. Geen gezellige locatie.
De pizza’s zijn redelijk goed.
Krokant gebakken, goed belegd en lekker van smaak.
Personeel kijken niet de vrolijk maar ze werken wel door.
We hadden knoflookbrood, 2 goede pizza’s, 1x biertje en 1x fris voor naf. 77,-

Prima om even een pizza-tje te gaan eten!

Bedank John v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pizzamare, Director de Relaciones con Clientes van Pizza Mare, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 mei 2018
Google-vertaling

Thanks for your comment, we will take it as a recommendation :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben nu twee keer gegeten bij Pizza Mare en het viel niet tegen. Ik snap niet dat sommige mensen het predikaat vreselijk afgeven. Er zijn in Nederland betere pizzeria’s te vinden, maar we zijn niet in Nederland. De bodem was dun en krokant, de pizza was goed belegd en had een lekkere smaak. Ik zou het met een 7,5 beoordelen.
Ik kan het met een gerust hart aanbevelen.

1  Bedank Roger V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pizzamare, Director de Relaciones con Clientes van Pizza Mare, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 mei 2018
Google-vertaling

Thanks for your comment, for us it is a pleasure to serve you!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met 2 worden een kleine tegenvaller. Eindige wat lekker was waren gerechten van kids pizza Margarita en spaghetti. Calamaris hard en zwart gebakken rest van pizza’s zout en echt niet lekker.

Bedank Monika O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pizzamare, Director de Relaciones con Clientes van Pizza Mare, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 mei 2018
Google-vertaling

We regret that you have not had a rewarding experience, we appreciate your comment.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pizza Mare bekeken, bekeken ook

 
Willemstad, Curaçao
 
Willemstad, Curaçao
Willemstad, Curaçao
 

In Pizza Mare geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding