Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijke onbezorgde verblijf”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Het verfrissende zwembad met links bungalow C (Alegria)
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Het verfrissende zwembad met links bungalow C (Alegria)
De gezellige porch met ruime zit/eet gelegenheid De slaapkamer met comfortabele boxspring bedden
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Het verfrissende zwembad met links bungalow C (Alegria)
De gezellige porch met ruime zit/eet gelegenheid
De slaapkamer met comfortabele boxspring bedden
Het zwembad met zonnedek en zonnebedden
De woonkamer met zit- en tv hoek
Zicht naar de keuken vanuit de woonkamer
Bungalow C (Alegria)
De gazebo met loungebank om heerlijk te kunnen relaxen.
Zicht vanuit de gazebo maar het centrale plein met zwembad
Heerlijk relaxen op het strand bij Daaibooi Baai achter Sint Willibrordus
Veel kleur en sfeer tijdens het jaarlijks Carnaval
Een prachtige snorkel locatie : strand van Cas Abou
De Kaya Indiko vlakbij ons complexje gezien richting Spaanse Water en de Caracasbaai
Het natuurgebied De Zoutpannen dat grenst aan ons complexje: heerlijk wandelen en mountainbiken
Het strand van Portomari, ook achter Sint Willibrordus gelegen, beschikt over een goed restaurant
De Pontjesbrug bij avond in Kerstsfeer. Daarachter de Handelskade met gezellige terrasjes
De Boka Pistol waar het water 20 meter omhoog spuit. Gelegen in natuurpark Shete Boka
Lekker vertoeven op een terrasje aan de Handelskade
Culinair gezien biedt Curaçao heel veel, van vele internationale keukens tot de eigen Krioyo keuken
Sinds 2014 heeft Curaçao zijn eigen wijngaard. Bij Landhuis Hato kun je proeven en bezichtigen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Bungalow -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 3 gasten
Willemstad, Curaçao

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Robbin T
1 beoordeling
“Heerlijke onbezorgde verblijf”
Beoordeeld op 3 september 2017 voor een verblijf in april 2017

Heerlijk verblijf gehad van 16 dagen bij enorm lieve, zorgzame, behulpzame Ilja en Roel! Mooi, schoon huisje met heerlijk zwembad en een goede ligging wat betreft het strand: Zanzibar. Elke dag een krantje en een praatje. Veel tips gehad wat betreft bezichtigingen. Niets was een probleem en we voelde ons erg welkom. 1e nachtje geslapen in het gastenverblijf was ook prima! Daarna een extra bed bijgeboekt in ons appartement, omdat we op sommige dagen met 3 gasten waren ipv 2. Een paar keer per week wordt het appartement goed schoongemaakt en krijg je nieuwe handdoeken en beddengoed. Alles wordt goed bijgehouden binnen -en buitenkant. Gastvrijheid een 10! Ook hadden we af en toe bezoek van een leguaan! Maar Pien de huishond hield alles goed in de gaten!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ellen1965 ...
1 beoordeling
“In 1 woord fantastisch”
Beoordeeld op 1 juni 2016 voor een verblijf in april 2016

Met heimwee kijken wij terug op onze vakantie bij deze lieve en gastvrije mensen: Roel en Alja. Het ontbreekt je echt aan niets! Er is zelfs een koelbox aanwezig met koelelementen en een telefoon om lokaal te bellen, ideaal om bijv. te reserveren bij een restaurant.
1e twee dagen geen auto gehuurd om goed te kunnen relaxen. Dat kan ook prima, want strand en restaurants zijn op loop afstand. Maar ook op Blou Blou zelf kan je heerlijk verblijven bij je eigen terras, de ligstoelen bij het zwembad of de heerlijke loungeset. Altijd een heerlijk windje en heb je het toch warm even een sprong in het zwembad om heerlijk af te koelen.
Wij hebben het in 1 woord fantastisch gehad in het appartement Alegria. En niet al te onbelangrijk de bedden slapen heerlijk.
Wij komen zeker terug.
Tot snel!
Marcel en Ellen

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Annemieke ...
Utrecht Province, Nederland
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Absolute aanrader”
Beoordeeld op 7 januari 2016 voor een verblijf in december 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

De inrichting was comfortabel, sfeervol en compleet. Je hebt genoeg privacy ook door de beplanting rond je veranda. Je kunt heerlijk bij het zwembad liggen. De eigenaren staan voor je klaar zonder zichzelf op te dringen. Ze voelen dat heel goed aan. Ze kunnen je veel tips geven als je dat wilt. Wij verkozen BlouBlou boven de grote resorts als Chocogo en Papagayo en dat bleek terecht! Heerlijk om niet midden in de drukte te zitten maar wel heel dichtbij. De appartementen (huisjes) en de buitenruimte worden heel goed onderhouden: met liefde en dat zie je aan alles. Alja en Roel willen dat hun gasten net zo kunnen genieten als zij dat zelf zouden willen en dat merk je aan hun service (vb. boodschappen halen, gebruik mobiele telefoon).

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Hoe was de sleuteloverdracht?
Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Pluspunten: De service en het comfort
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Monica R
1 beoordeling
“Fantastische accomedatie ,”
Beoordeeld op 2 december 2015 voor een verblijf in september 2015

Aan alles gedacht zelfs een prepaid telefoontje voor daar, veel informatie voor wat er te doen is in de vorm van een map, maar ook de gastheer en vrouw staan klaar om je tips te geven. Fantastische bedden ,airco super schoon en netjes.Om de dag schone handdoeken.
Gast heer en vrouw zijn erg aardige mensen.En doen er alles aan om je verblijf fijn te maken.Service om je vd luchthaven te halen en brengen.De eerste boodschapjes werden verzorgt als je dat van te voren door gaf.Kortom een echte aanrader

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: de gastvrijheid , en het schone
Minpunten: niks alles was prima
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Claudje71
Tilburg
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Heerlijke bestemming!”
Beoordeeld op 5 september 2015 voor een verblijf in augustus 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Geweldige vakantie gehad. Mooie vrijstaand gastverblijf met alles erop en eraan. Heel goed bed in slaapkamer met airco. Goed ingerichte keuken, heerlijke, ruime porch. Fijn zwemdbad en alles heel schoon en ontzettend goed verzorgd. Centrale ligging; dichtbij strand (Zanzibar) en supermarkt.
De warme ontvangst van de eigenaren was super, net zoals het contact tijdens en na de boeking. Kortom, een heerlijk verblijf op een heerlijk eiland!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De gezellige schone bungalow en vriendelijke ontvangst.
Minpunten: niets
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joanne K
Sommelsdijk, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Super vakantie”
Beoordeeld op 21 augustus 2015 voor een verblijf in augustus 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Wat hebben we genoten bij jullie! Het appartement is van alle gemakken voorzien en is centraal gelegen. Het strand, restaurants en ah op loop afstand (10 min) en willemstad op 10 min rijden.
Iedere dag de krant met regio en wereld nieuws en om de dag schone handdoeken.
Ook het contact tijdens het boeken verliep snel en fijn.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Partner
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Brenda J
Emmen, Nederland
1 beoordeling
“Heerlijk ontspannen”
Beoordeeld op 11 augustus 2015 voor een verblijf in juli 2015

We hebben 2 weken vakantie gevierd bij Appartementen Bloublou. Een ideaal en fijn onderkomen. Het is ruim, schoon, rustig en je hebt alles wat je nodig hebt. Qua locatie is het een perfecte uitvalsbasis en het ligt een paar 100m lopen van Jan Thiel Baai.
De eigenaren, Roel en Alja, zijn hartelijke en behulpzame mensen die je verblijf zo aangenaam mogelijk proberen te maken. Af en toe een praatje maar niet teveel. Voor vragen en informatie kun je altijd bij ze terecht. Niks is teveel. Al met al een absolute aanrader!

Reisgroep: Partner
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen