Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gewoon erg goed!”
Beoordeling van Deja Vu

Deja Vu
Geclassificeerd als nr. 13 van 327 Restaurants in Willemstad
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 14 - US$ 34
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: Authentieke Franse gerechten met een 'twist', persoonlijke aandacht en een heerlijke Frans sfeertje binnen het historisch roze pandje. Geniet van ons romantische balkon met zeezicht of dineer aan de straatkant midden in het hippe Pietermaai. Stap bij ons binnen voor lunch, een goed glas wijn of laat ons je mee nemen op een culinaire tour naar Frankrijk tijdens je diner. Wat je nog wil weten: proost op ons dagelijks wijn 'happy hour' van 17.00 tot 18.00, kinderen eten elke dinsdag gratis bij Déjà Vu en sinds kort bieden wij ook werkdagen ook lunch aan. Bon appétit!
31 juli 2018 beoordeeld

Vorige week hier gegeten. Het was gewoon erg goed! Helaas hadden wij tot dat moment nog niet heel bijzonder gegeten, maar Deja Vu was een prima uitzondering. Ook het personeel was aardig en gaf prima advies. Zeker voor herhaling vatbaar en eens met wat anderen ook al schreven: Het beste restaurant van Curacao!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank harryvandergeest
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Déjà V, Owner van Deja Vu, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 augustus 2018

Beste Harry,

Wat een ontzettend fijne review, dank hiervoor! Wij hebben jouw complimenten gedeeld met de team,want dit soort recensie horen wij graag.

We hopen je snel opnieuw te mogen verwelkomen.

Mvg,

Team Deja Vu.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (376)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 376 beoordelingen

29 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

De chateaubriand was om je vingers bij af te likken!

De service was uitstekend!

Jammer dat het zo stil was...

Bedank Liona K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Déjà V, Owner van Deja Vu, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 augustus 2018

Beste Liona,

Bedankt voor deze beoordeling; kort maar krachtig!

Het is altijd fijn om te lezen wanneer onze gasten hebben genoten van onze gerechten, menukaart en bediening.

Tot de volgende keer.

Mvg,

Team Deja Vu.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben erg genoten van ons dinner bij Déjà Vu! We werden zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaar en konden plaatsnemen op het balkon met prachtig uitzicht over de oceaan.
We hebben 3 gangen gegeten en alles was heel erg lekker, origineel en super mooi gepresenteerd! Verrukkelijke smaken combinaties en ook nog eens een lust voor het oog! Ik zou dit restaurant zeker aanraden en is een must voor iedereen die naar Curacao komt!

Bedankt voor de fijne avond!

Met vriendelijke groet,
Annelotte

Bedank AnnelotteT1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Déjà V, Owner van Deja Vu, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 augustus 2018

Beste Annelotte,

Bedankt voor je beoordeling. Super leuk om te lezen dat jullie genoten hebben bij ons. We zullen jouw complimenten doorgeven aan ons team in de bediening & keuken.

Hopelijk tot een volgende keer!

Gr,

Team Deja Vu.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

3 gangen menu gegeten voor 75 naf per persoon. Als je kan probeer dan boven te zitten heerlijk terrasje met de nodige verkoeling. Één van de beter plaatsen om te dineren.

Bedank Michel S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Déjà V, Owner van Deja Vu, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 augustus 2018

Beste Michel,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je genoten hebt van ons 3 gangen menu en balkon met zee zicht.

Gr,

Team Deja Vu.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juni 2018 beoordeeld

Het interieur is heerlijk. De gordijntjes, een paar boeken, een mooie lamp. Er was niet veel aanloop, ondanks dat er twee shifts zouden zijn. Boven is het prachtig, maar we zaten aan de ronde tafel aan het raam. Leuk was het. Een compliment van de medewerkster over een jurk, dat is wel heel fijn. Het eten was gemiddeld. De coq au vin kwam op een bord, niet zoals we hoopten in een pannetje. De wijn was ijskoud. Rode wijn die ongeveer dezelfde temperatuur heeft als frisdrank is bijna niet te drinken. We hebben ons desalniettemin vermaakt!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Nanne H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Deja Vu bekeken, bekeken ook

Willemstad, Curaçao
Willemstad, Curaçao
 
Willemstad, Curaçao
 

In Deja Vu geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding