Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooie en rustige duiklocaties!”
Beoordeling van Bas Harts Diving Curacao

Bas Harts Diving Curacao
Geclassificeerd als nr. 3 van 88 Boottochten en watersporten in Willemstad
Certificaat van uitmuntendheid
20 mei 2018 beoordeeld

Goed materiaal, goede begeleiding en mooie strandjes waar je de duik start.
Ook voor de onervaren duikers zeer aan te raden!

Datum van activiteit: mei 2018
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank Kirstenfranken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (709)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

2 - 6 van 709 beoordelingen

17 april 2018 beoordeeld

Datum van activiteit: april 2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 april 2018 beoordeeld

Bas heeft ons met zijn pick-up meegenomen naar een mooie duikspot. Materiaal goed en Bas nam de tijd voor veiligheids regels. Was vooral blij met hem omdat ik beetje bang ben onder water maar Bas met zijn doortastendheid en zekere uitstraling mij toch een relaxed tripje heeft bezorgd. Waakte als een volleerde buddy over mij. Prachtig rif maar niet echt veel of bijzondere vissen tegen gekomen. Koraal was er wel heel erg mooi. Thanx Bas! Good job!

Datum van activiteit: maart 2018
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank petradejong2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Samen met Bas gaan duiken.
Doel voor mij was macrofotografie
Bas bracht mij naar Cas Abou en playa Hundu
Heerlijk gedoken voldoende tijd en rust voor fotografie
Aanrader!

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank Ad C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
20 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerste duik van ons. Best spannend, maar eerst heldere uitleg gekregen en de eerste duik rustig beginnen. Bas is duidelijk een zeer ervaren instructeur dat heeft veel vertrouwen Bij de tweede duik konden we al tot 12m diepte en zo echt genieten van de prachtige wereld onder water bij Curaçao. Bas nam ons mee naar een idilische plek vanwaar we de duik konden doen en maakte het tot een bijzondere dag uit! Echt een aanrader als je houd van een bijzondere ervaring op de mooiste plekjes van Curaçao! Voor ons de nr 1!!!

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank Edith K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bas Harts Diving Curacao bekeken, bekeken ook

 

In Bas Harts Diving Curacao geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding