Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (48)
Beoordelingen filteren
48 resultaten
Waardering van reizigers
45
2
0
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
45
2
0
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 48 beoordelingen
Beoordeeld op 5 mei 2019

Mooie rustige plek in het noorden van Curaçao. Op korte afstand van Sint Jorisbaai, de Aloë Veraplantage en Struisvogelfarm. Marc en Hermien zijn zeer gastvrij, kennen de leuke plekken op het eiland, zowel toeristisch als lokaal. Mooie verzorgde en ruime kamers met badkamer, ventilator en airco. Alles was heel schoon. Er is een lekker zwembad, een heerlijk uitgebreid ontbijt op het terras. Gelegenheid tot zelf koken, er zijn pannen, een gasstel en koelkast aanwezig en er is een ruimte om te eten. Boeken en spelletjes aanwezig. Een aanrader!

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank FamilieGahrmann
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 april 2019

Hartstikke goed verzorgd! Marc en Hermien zijn klantvriendelijke en willen je met alles helpen. Eten en drinken goed verzorgd, kamer schoon, prima bedden. Zeker een aanrader, wij komen graag nog een keer terug!

Datum van verblijf: januari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank johanenali
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 maart 2019

Wij hebben genoten van ons verblijf bij de B&B van Marc en Hermien.
Je krijg al gauw een thuis gevoel als je er ben. Altijd vriendelijk en hard aan het werk om voor je verblijf je op je gemak te laten voeren.. Heerlijke ontbijtjes je kan 2x per week mee eten voor een klein bedrag en dat smaakte altijd goed. Is gezellig vaak eten de andere gasten ook mee en leer je elkaar zo ook een beetje kennen.

Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank lien27
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 februari 2019

Heerlijk ruime kamer met mogelijkheid tot zelf koken en een voortreffelijk ontbijt. Gastvrijheid door Marc en Hermien gewaarborgd. Rustige locatie met mooi zwembad. De drukte kun je opzoeken. Prachtige uitvals basis om het eiland te verkennen.

Kamertip: Kamers zijn voorzien van alles wat je nodig hebt
Datum van verblijf: januari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Bruunnora
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 januari 2019

Ideale plaats voor wie rust zoekt: weg van de stadsdrukte, kleinschalig, gelegen in een rustig gebied. Dicht bij Aloëplantage (inetressant), Serena's Art Factory (boeiend) en de struisvogelfarm (leuk).
Als je wat wilt ondernemen is een huurauto wel prettig, maar dat geldt eigenlijk voor heel Curaçao.
Er is een map met veel actuele nuttige informatie. Marc en Hermien geven desgevraagd ook goede adviezen. Je kunt je laten trakteren op een prima ontbijt, maar dat mag je ook zelf regelen.
Het gaat allemaal heel relaxed.
Minder geschikt voor kleine kinderen.

Datum van verblijf: januari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Laatmaarzitten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken