Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“romantisch dineren voor 2”
Beoordeling van Karakter Curacao

Karakter Curacao
Geclassificeerd als nr. 18 van 362 Restaurants in Willemstad
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 8 - US$ 28
Keukens: Caraïben, Frans
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Diner, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Diner, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
30 augustus 2020 beoordeeld

Hier mijn verjaardag gevierd en een paradijselijke avond gehad.
Heerlijk gegeten met een tafeltje voor twee aan de zee in het zand. Zonsondergang en een lekkere cocktail!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank jokehoog
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.526)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

17 - 21 van 2.526 beoordelingen

19 augustus 2020 beoordeeld

Kwaliteit van het eten is bedroevend slecht.
Friet was voor de tweede keer dat wij er In korte tijd aten weer slap, lauw en zonder smaak. De fabrieksmatige hamburgers waren alles wat je daarvan verwacht: slecht. Prijs kwaliteit is ver te zoeken. Wij waren uitgenodigd maar durfden onze gasten uit schaamte de veel te hoge rekening niet te laten betalen. De locatie is leuk, de wijn ok en het personeel aardig. Nu nog een kok met liefde voor het vak.

Datum van bezoek: augustus 2020
2  Bedank Poede
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2020 beoordeeld

Heerlijk gegeten, uitstekende bediening, perfect uitzicht, je voelt je als een koning en koningin bij Karakter en het eten is gewoonweg top!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank missnancy2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super bediening prachtig uitzicht eten was iets minder dan verwacht na alle lovende berichten maar zeker lekker.
Heel gezellige sfeer!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank martinev166
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Karakter heeft het ultieme „Club Tropicana“-gevoel. Je rijdt er over dorre landwegen naartoe en uiteindelijk ben je aan het water in een paradijs van heerlijk eten en goede service. Aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank AvidTraveller01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Karakter Curacao bekeken, bekeken ook

 

In Karakter Curacao geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding