Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (548)
Beoordelingen filteren
548 resultaten
Waardering van reizigers
336
151
34
15
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
336
151
34
15
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 548 beoordelingen
Beoordeeld op 6 mei 2017

Het Royal resort is een kleinschalig appartementencomplex (30 units) met een zeer hoog faciliteitenniveau. Eigen strand, 4 zwembaden, leuk restaurantje en op de beste lokatie van het eiland: op een klein schiereilandje aan het eind van Mambo beach. Mambo beach is het openbare strand met winkeltjes en terrasjes. Het is onderdeel van een Amerikaans timesharing concept, en wat niet gebruikt wordt, wordt als hotelkamer verhuurd via o.a. booking.com
Er zitten voornamelijk gezinnen en Amerikaanse 60-plussers. Een rustig resort dus. Het appartement is ruim en comfortabel. Ingericht met Amerikaanse smaak (niet helemaal mijn smaak) maar met bijbehorend Amerikaans comfort. Elk appartement bestaat uit een grote unit met slaapkamer, badkamer , woonkamer en uitgebreide keuken, en daarbij een "suite", die soms verhuurd wordt als twee persoonskamer. In the suite twee queensize bedden, in de grote unit een kingsize bed, en in de woonkamer twee goede uitklapbedden, weggewerkt in het wandmeubel. Iedere kamer heeft uitzicht op zee, en een groot balkon of terras. Waar ik zelf vooral heel blij mee was, was de uitgebreide keuken, met goede oven/magnetron, blender en afwasmachine. We misten alleen nog een goed espresso koffiezet-apparaat, dus hebben zelf even een percolator gekocht. Op het resort mag je gebruik maken van kano's, BBQ en wasmachine. Er is overa airco, en goede Wifi.
Er gaat dagelijks een shuttle naar de supermarkt en naar de stad, en vanaf Mambo beach rijden er lokale busjes. Voor 50 euro per dag huur je een auto, wat toch wel het leukst is, want e.r is nog veel meer leuks te doen op het eiland

  • Verbleef: mei 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marjoleined8
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gerardo G, Online Reputation Manager van The Royal Sea Aquarium Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 mei 2017
Google-vertaling

Dear Marjoleine,

Thank you for sharing your comments with us and the community. It has been a privilege to have you as a valuable guest. We have always made sure to provide all our guests with the best quality work. Here in The Royal Sea Aquarium Resort we consider every guest as part of the family. Thank you for choosing us.

It feels great when we are able to meet your expectations. We hope to retain this relationship for the many coming years. Any time you feel that we need to bring some changes in the quality of work we deliver, please let us know.

Have a wonderful day and kind regards from sunny Curacao.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 april 2017 via mobiele applicatie

Geweldig appartement, byzonder vriendelijk hulpvaardig personeel, schone kamers, geen last muggen, geen lawaai, mooi volledig ingericht appartement, kortom een geweldig verblijf met mooi uitzicht op zee

Verbleef: april 2017, reisde met een partner
Bedank Wilma v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gerardo G, Online Reputation Manager van The Royal Sea Aquarium Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 april 2017
Google-vertaling

Dear Wilma.

Thank you for sharing your comments with us and the community. We appreciate your positive feedback about our resort. We do take pride in catering to our guests' needs the best way we can. If you're traveling to our area gain soon, don't hesitate to stay with us.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 maart 2017

Het verblijf in het hotel was top!
De locatie en de omgeving zijn erg goed aangezien de bereikbaarheid en de nabijgelegen faciliteiten goed zijn. De kamer en de badkamer waren perfect schoon, en werden gedurende het verblijf ook netjes schoon gehouden. Er was een goede airconditioning, televisie en goede stevige matrassen, wat ik altijd erg belangrijk vind. Verder was het zwembad schoon en netjes op temperatuur, de handdoeken service en de strandbedjes waren goed, parkeervoorzieningen gratis en gratis toegang tot het naastgelegen Sea Aquarium.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank niels_hartogsveld
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gerardo G, Online Reputation Manager van The Royal Sea Aquarium Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 april 2017
Google-vertaling

Dear Niels,

Thank you for sharing your comments with us and the community. It has been a pleasure serving you during your last trip to Curacao. We feel very happy that you were pleased with our service and accommodations.
The growth we have experienced over the years is thanks to all the comments we have received, each one of them is an opportunity to learn and some comments like yours are an incentive that lifts our spirits in our daily work.
We appreciate your trust, and we’ll do our best to continue to give you the kind of service you deserve.
Thanks again, for your kind words.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 januari 2017 via mobiele applicatie

Ik heb hier 4 nachten geslapen en het was heerlijk! De kamers waren ruim, schoon en voorzien van een hele goede airco. Het personeel was heel erg prettig in de omgang. Ik had uitzicht op de dolfijnen en dat was wel erg fijn wakker worden. Het hotel beschikte ook over een privé strand. Het was een heerlijke plek om uit te rusten.

Verbleef: oktober 2016, reisde alleen
Bedank A1862UYnicoleb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gerardo G, Online Reputation Manager van The Royal Sea Aquarium Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 januari 2017
Google-vertaling

Dear Nicole,

Thank you for sharing your comments with us and the community. It has been a pleasure serving you during your last trip to Curacao. We feel very happy that you were pleased with our service and accommodations.

The growth we have experienced over the years is thanks to all the comments we have received, each one of them is an opportunity to learn and some comments like yours are an incentive that lifts our spirits in our daily work.

We appreciate your trust, and we’ll do our best to continue to give you the kind of service you deserve.

Thanks again, for your kind words

Sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 oktober 2016 via mobiele applicatie

Echt op een top lokatie. Eigen strand en volop zeelucht. Mooi zwembad en vanuit kamers uitzicht op zee of op de dolfijnen bij sea aquarium. Kamers zijn groot, dubbel bed, kleine keuken en ruime badkamer. Eigen balkon of terras. Meer appartement dan kamer. Rustig strandje en je loopt of zwemt naar de overkant en volop in de drukte en strandleven van curaçao.

Verbleef: oktober 2016, reisde voor zaken
Bedank Berto_Pato
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken