Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.669)
Beoordelingen filteren
5.669 resultaten
Waardering van reizigers
2.211
1.899
956
357
246
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.211
1.899
956
357
246
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
25 - 30 van 5.669 beoordelingen
7 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Kenneth master bartender at sunclub bar geeft dat beetje extra wat een vakantie onvergetelijk maakt

Humor, vakmanschap, gezelligheid mooie verhalen en een perfecte service

Sunscape blinkt helemaal uit in service en kwaliteit
Absoluut een aanrader

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank Henricus P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een mooie plek, aardig personeel, heel leuk animatieteam met o.a. Choco, Crazy, Leo en nog meer collega. Zij zorgen voor het vertier en een waanzinnig vuurshow, bij het vip gedeelte van het zwembad achteraan in 't complex krijg je je drankje bij barman Kenneth, hij heeft aandacht voor de mensen en is zichtbaar trots op z'n werk. Ik heb genoten van de dingen die Sunscape te bieden heeft en natuurlijk van het eiland. Wat een en al Carribean uitstraalt, ik kom graag nog een x terug.

Verbleef: september 2017, reisde met vrienden
Bedank Judith d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Top vakantie

Lekker bij het strand en zwembad

en overdag een top barman (Kenneth) in het sunclub gedeelte . Kenneth staat iedere dag van 10 tot 5 aan de bar en staat telkens voor je klaar. Top vakantie

Heerlijke cocktails.

Geweldige locatie heerlijk zeezicht en rust

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
1  Bedank Ronald B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2017 beoordeeld

Een heerlijke vakantie gehad op dit ressort. Mijn vriend en ik hadden SunClub geboekt, wat inhoudt dat je een aantal privileges hebt. Heerlijk strand en comfortabele strandbedden. Het eten in de diverse a la carte restaurants is prima, hoewel er niet zuinig wordt omgegaan met het zout. De kamers in de Sunclub zijn prima, maar wel wat gedateerd en simpel. Hier hadden wij meer van verwacht. Op het strand werden wij zeer vriendelijk bediend en geholpen door Kenneth, die vanuit de poolbar bij de SunClub de drankjes verzorgde. Wat een schat was dat en mede zijn behulpzaamheid maakte deze vakantie tot een paradijs! Er is overigens een groot verschil in personeel merkbaar. Daar waar Kenneth keihard werkt, de drankjes aan je strandbed verzorgt en overduidelijk met veel plezier zijn werk doet, lopen er ook een aantal medewerkers rond met een chagrijnig snuitje en geïrriteerde uitstraling. Soms was dat wat vervelend. Al met al genoten en wij komen zeker terug!

Kamertip: SunClub is wel een aanrader!
  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank SerenaRenes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goede ervaring met dit resort. Wij zaten bij de sunclub members waarbij je een prive zwembad, strand en bar hebt. Uitstekende ervaring. Super goede service ook van de barman Kenneth. Absoluut een persoon die voortdurend bezig is voor de gasten. Zeker een aanrader en haal je drankje dan bij Kenneth!

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank RobertLoes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken