Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zest”
Beoordeling van Zest Mediterranean

Zest Mediterranean
Geclassificeerd als nr. 9 van 18 Dessert in Willemstad
Keukens: Mediterraan
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten, Reserveringen
28 september 2018 beoordeeld

Heerlijke plekje om te relaxen op zn cabana voor het strand. Zeer aardige personeel met heerlijk ontbijt en drankjes.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Tarik B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (828)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

25 - 29 van 828 beoordelingen

21 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met de voetjes in het zand genoten van heerlijk eten en mijn gezelschap!
Tonijnsteak en de burgers zijn zeker aan te raden! Leuke bediening en leuke prijzen!
Ga zo door!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Yvette G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke Tuna steak gegeten met voetjes in het zand.
Personeel was heel vriendelijk en ambiance was voortreffelijk.

Datum van bezoek: september 2018
2  Bedank 537mev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BaldewijnGrul, Manager van Zest Mediterranean, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2018

Beste ME v,

Idd een voordeel dat onze tonijn lokaal is en altijd lekker vers !

Dankjewel voor jullie leuke en positieve reactie ,

Uiteraard zien wij u dan ook graag terug !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2018 beoordeeld

De laatste keer dat we hier waren is twee jaar geleden omdat er toen een staking was op de energie centrale en het hele eiland zonder stroom zat. Zij waren de enige met een, werkende, noodstroom voorziening. Dit gaf toen zo'n gezellige sfeer dat we niet konden wachten om weer terug te gaan. Heerlijk met de voeten in het zand onder de prikkabel verlichting (lampjes) en een heerlijk glas blush rose met een goed stuk vlees. Onze avond kon niet meer stuk. Let wel op, alles moet appart besteld worden wat de rekening hoger maakt dan je in eerste instantie denkt. Al met al zeker een aanrader. Je kunt niet reserveren, al hangen er wel bordjes gereserveerd bij de bar wat dan weer vreemd is. Dus mogelijk in het hoogseizoen dat dit wel kan, september is hier echt laag seizoen en kun je makkelijk zo binnenlopen.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 417sergev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2018 beoordeeld

Tijdens onze vakantie zijn we hier twee keer geweest. Je kunt er heerlijk zitten op het strand bij het beachcafe. Vriendelijke bediening en goed eten!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Kirsstten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Zest Mediterranean bekeken, bekeken ook

 

In Zest Mediterranean geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding