Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Zeer volledige en luxe woning”

Beoordeling van Villa Cle - Curaçao

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Willemstad, Curaçao

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Lenie D
Ilpendam, Nederland
Niveau 5 bijdrager
65 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 nuttige stemmen
“Zeer volledige en luxe woning”
Beoordeeld op 5 maart 2019 voor een verblijf in november 2018

Wij hebben 3 maanden van deze vakantiewoning gebruik gemaakt. Het is een zeer volledige woning, met een prachtige tuin, een heerlijk loungegedeelte, een porch met eettafel en een kookeiland. Daarnaast een heel fijn zwembad, waar je ook nog wel wat baantjes in kunt trekken. De keuken is zeer volledig ingericht. Er is ook een woonkamer met bank, tv (heel veel zenders) en eettafel, maar eigenlijk hebben wij hiervan helemaal geen gebruik van gemaakt. Het is veel te fijn om hier buiten te verblijven! Verder waren de banaantjes van de bananenboom erg lekker!

Voordelen: De mooie tuin, porch en het zwembad
De beheerders Peter en Anneke zijn fijne mensen en het contact met hen verloopt erg soepel.

Nadelen: geen horren in de Master bedroom (maar waarschijnlijk komt dit nog wel, ze zijn nog niet zo lang eigenaar van het huis)

Helaas hadden wij de pech dat ze net naast het huis begonnen waren met bouwen. Hierdoor waren we door de weeks voor de rust genoodzaakt om overdag ergens anders te vertoeven. Ook hier hebben Peter en Anneke erg hun best gedaan om de privacy van de woning zoveel mogelijk te behouden. Alleen aan de geluids/stankoverlast van de dieselende betonmolen konden ze uiteraard niets doen. Dit was gewoon net pech hebben. Gelukkig hadden ze nog 5 weken een bouwvakantie en dat was erg fijn.

Zonder de bouwoverlast een super fijne, mooie locatie!

Datum van verblijf: november 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 mrt 2019
Dankjewel voor de review en om hiervoor even de tijd te nemen.
Dat appreciëren we enorm!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Senne C
1 beoordeling
“Fantastisch”
Beoordeeld op 27 september 2018 voor een verblijf in augustus 2018

Had het huis gehuurd samen met 5 vrienden om Curaçao te ontdekken. De villa had alles te bieden wat we verlangde tijdens een vakantie. De buitenkeuken en de lounge maakten het verblijf nog aangenamer en natuurlijk ook het zwembad. Altijd leuk dat je je dag kan beginnen met een verfrissende duik. Locatie was ook ideaal, villa ligt in een rustige buurt en niet ver van de stranden.

Conclusie --> top villa, hoop er nog eens te komen om weer zo'n geweldige vakantie te hebben.

Datum van verblijf: augustus 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 mrt 2019
Bedankt Senne voor het schrijven van deze review.
Fijn te lezen dat jullie een leuke vakantie hebben gehad!
Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog een ontvangen in onze villa.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
585robbec
Itegem, België
1 beoordeling
“Supervakantie”
Beoordeeld op 25 september 2018 voor een verblijf in september 2018

Top villa en top locatie , heb me er rot geamuseerd met mijn vrienden !
De villa was ideaal , je had er alles wat je kon wensen.
Het zwembad kwam natuurlijk heel goed van pas , en de buitenkeuken was super leuk/handig !
Zou het zo nog eens over doen in dezelfde villa natuurlijk!

Datum van verblijf: september 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 mrt 2019
Dankjewel om de tijd te nemen om een review te schrijven.
Dat appreciëren we enorm!
Fijn te lezen dat jullie een supervakantie hebben gehad.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Luca H
Berlaar, België
1 beoordeling
“Topvakantie”
Beoordeeld op 25 september 2018 voor een verblijf in september 2018

Onze vakantie in Villa Clé was echt super. Het huis was in perfecte staat, en er is voldoende plaats om met 6 man te logeren. De lounge en het zwembad zijn een extra troef. Je ligt in een rustige buurt en hebt geen last van omgevingsgeluid.

Een echte aanrader.

Datum van verblijf: september 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 mrt 2019
Dankjewel voor de review.
Tof dat jullie er een supervakantie hebben kunnen van maken!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Maria D
Heinsberg
Niveau 3 bijdrager
21 beoordelingen
13 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 12 nuttige stemmen
Beoordeeld op 13 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 aug 2018
Wie zufrieden sind wir mit unserem ersten Review unserer ersten deutschen Gäste.
Vielen Dank für die wunderbare Rezension Maria D. Heinsberg.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.