Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Helemooie vakantie woning”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Willemstad, Curaçao

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Lorenzo L
2 beoordelingen
“Helemooie vakantie woning”
Beoordeeld op 19 februari 2019 voor een verblijf in januari 2019

Ik ben zeer te vreden over het verblijf mooi schoon lux appartement prijs kwaliteit verhouding bij dit verblijf is zeker een 10 zeker aan te raden

Datum van verblijf: januari 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jamie L
1 beoordeling
“Perfect!”
Beoordeeld op 3 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018

Wij (drie vriendinnen) zijn hier zes dagen wezen overnachten en het was super! Zwembad is heerlijk, het appartement is hartstikke nieuw, beveiligd en er is airco op de slaapkamers. Wij hadden het appartement met terras (aan te raden!). We dachten even dat de foto's te mooi waren om waar te zijn, maar niets was minder waar. Wat je op de foto's ziet, zo is het appartement ook in real life. Daarnaast vriendelijke hosts die Nederlands spreken. Het appartement ligt aan het Spaanse Water (mooi uitzicht) en vlakbij Jan Thiel Beach. Echt een aanrader!

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marcelv13 ...
Strijen, Nederland
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“Heerlijk huis overal dichtbij”
Beoordeeld op 22 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018

Mooi ruim huis aan het Spaans Water dichtbij Jan Thiel (3,5 km)
2 ruime slaapkamers met een nette badkamer.
Mooie steiger waar je heerlijk kan zitten. Zwemmen is mogelijk maar steiger heeft geen trap maar je kan de trap van de buren gebruiken.
Wij hadden de beneden woning waardoor we vanuit de woonkamer / keuken gelijk het zwembad in konden lopen.
Hou er rekening mee als de bovenverdieping is verhuurd dat deze mensen ook gebruik maken van het zwembad waardoor je minder privacy hebt.

Een auto huren is een must voor het doen van boodschappen of het bezoeken van de mooie stranden of restaurants.

De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en kunnen je goede tips geven wat te doen op Curaçao.

Datum van verblijf: augustus 2018
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen