Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Een TOP verblijf”
Kamer en keuken
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Kamer en keuken
Slaapkamer Badkamer
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Kamer en keuken
Slaapkamer
Badkamer
Vooraanzicht Villa Topzicht Curaçao
Met magnesium water gevuld zwembad. Heerlijk voor je huid!
Pooldek met ligbedden om te zonnen en een deel is overdekt met schaduwdoek waaronder je kunt loungen
Tropische tuin
Prachtig uitzicht over de wijk Cas Grandi, Caracasbaai, stukje Spaanse water en zee
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Willemstad, Curaçao

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 18 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
ingridgev ...
Sint-Oedenrode, Nederland
2 beoordelingen
“Een TOP verblijf”
5 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in december 2019

We hebben een geweldige tijd gehad bij Villa Topzicht.
Het appartement is van alle gemakken voorzien en de tuin met zwembad is prachtig.
Het uitzicht is schitterend en de locatie is erg centraal gelegen.
De eigenaren Arend en Barbara zijn erg gastvrij en niets is teveel.
We hebben ontzettend genoten van ons verblijf bij Villa Topzicht en raden het iedereen aan.

Datum van verblijf: december 2019
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AnnekeKT
1 beoordeling
“Villa TOPzicht doet haar naam eer aan!”
Beoordeeld op 15 december 2019 voor een verblijf in november 2019

We (mijn man, 2 kleine kinderen en ik) zijn hier 2x een week geweest: Mooi, ruim, schoon appartement met goede airco, goede ventilatoren, goede keuken. Badkamer is heel groot, heerlijk! Heerlijk zwembad met een fenomenaal uitzicht! Heel rustige omgeving en een prachtige tuin!
En Arend, Barbara en kids zijn erg gastvrij!

Niets dan lof!

Datum van verblijf: november 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Croymans0 ...
Kampen, Nederland
1 beoordeling
“Privacy en relaxend!”
Beoordeeld op 29 november 2019 voor een verblijf in november 2019

Heerlijk appartement met eigen faciliteiten en heel veel privacy. De eigenaren zijn vriendelijk en gastvrij en denken graag met je mee. Het zwembad is heerlijk om 's ochtends in te dobberen en het uitzicht op Venezuela en het Spaanse water is fenomenaal. Een echte aanrader!

Datum van verblijf: november 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nadine K
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Fijn verblijf gehad!”
Beoordeeld op 18 november 2019 voor een verblijf in november 2019

Mooi appartement, schoon en behulpzame verhuurders! We hebben een heerlijk verblijf gehad in de studio.

Datum van verblijf: november 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marcellin ...
1 beoordeling
“Fantastisch”
Beoordeeld op 2 november 2019 voor een verblijf in oktober 2019

Als uitval basis en de rust top
Mooie apartement(en) mooie schone zwembad en een gezellige buiten lounge
accommodatie was geweldig een aanrader

Datum van verblijf: oktober 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mathijs Z
1 beoordeling
“Fantastisch verblijf”
Beoordeeld op 18 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019

Wat hebben wij een ontzettend fijne tijd gehad op Curaçao en bij Arend en Barbara bij Villa Topzicht! Het appartement is van alle gemakken voorzien en het is heerlijk om na een dag sightseeing een duik te nemen in het magnesiumzwembad. Arend en Barbara zijn altijd in voor een praatje, zijn belangstellend en hebben ons super tips gegeven om plaatsen te bezichtigingen en restaurants om heerlijk te eten. We hopen hier zeker nog een keer terug te komen!

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 aug 2019
Hallo Mathijs en Belle,

Wat een lieve woorden, dank jullie wel hiervoor. We zien jullie graag weer terug!

Zonnige groetjes,
Arend en Barbara
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Corina v
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Goed onderhouden miniresort met veel privicy.”
Beoordeeld op 22 juni 2019 voor een verblijf in juni 2019

Heerlijke vakantie gehad bij Villa Topzicht. Het goed verzorgde miniresort ligt in een rustige en mooi wijk. Cas Grandi. Op het hoogste punt. De auto kun je achter het beveiligde hek plaatsen. Als je een auto wilt huren kan dat ook via Villa Topzicht. De auto wordt dan gebracht en gehaald. Wij zijn zelfs twee dagen bij het appartement gebleven omdat de patio bij het zwembad zo heerlijk is. Het zwembad heeft magnesium water en is zeer goed voor je huid. Ook is het er heerlijk rustig en veel privacy. Ook zeer aardige en behulpzame eigenaren.

Datum van verblijf: juni 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 jun 2019
Dankjewel voor jullie mooie woorden. We zien jullie graag weer in de toekomst.

Zonnige groet,
Arend en Barbara Strampel
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen