Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“luxe van de bovenste plank!”

Beoordeling van Villa Royale Luxury Resort

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
4 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Willemstad, Curaçao

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Brouwer M
1 beoordeling
“luxe van de bovenste plank!”
Beoordeeld op 7 november 2017 voor een verblijf in Februari, 2017

Begin dit jaar met ons gezin (3 kinderen 2 volwassenen) in dit resort verbleven. Zelden zoveel luxe gezien. Loop afstand van alles wat we nodig hadden. Kinderen (7-11-13 jaar) vermaakte zich prima in de speelruimtes onder het resort terwijl wij in de gym aan onze conditie konden werken. we hebben meerdere creatie's van Eric Kuster gezien maar hier heeft hij toch zijn betere werk laten zien. Zeker een aanrader. Team van Villa Royal nog bedankt voor alle hulp tijdens ons verblijf. Op zeker dat we jullie nogmaals komen bezoeken.

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
13 nov 2017
Wat fijn te horen dat jullie zo genoten hebben. We zien jullie graag terug. Groetjes het Villa Royale team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
eric d
1 beoordeling
“Prachtige ruime villa, perfecte service en goede privacy”
Beoordeeld op 31 oktober 2017 voor een verblijf in Juni, 2017

Wij zijn vaker naar Curacao geweest maar nog niet eerder in zo een prachtige villa. Samen met mijn vrouw en kinderen (17 en 19 jaar) hebben we een fantastisch verblijf gehad. Uniek gelegen zwembad met terras. Mooi en fris ingerichte slaapkamers (met in elk een badkamer). De villa's zijn hoog gelegen met een fraai uitzicht. Dichtbij de mooie stranden en eetgelegenheden.
Vriendelijke gastvrouw en personeel maken het verblijf compleet. Wij komen hier zeker terug.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 nov 2017
Beste Eric, fijn te horen dat jullie genoten hebben. Tot snel! Groetjes van Het Villa Royale Team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sheryl W
1 beoordeling
“Amazing!”
Beoordeeld op 30 oktober 2017 voor een verblijf in April, 2017

Een topvakantie in een prachtige villa gehad! Lieve mensen, staan altijd voor je klaar met tips of andere services. Mooie locatie, heerlijk zwembad. Luxe en Exclusief klopt helemaal!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 nov 2017
Sheryl, we hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen. Groetjes van het Villa Royale team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gert L
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 31 oktober 2017 voor een verblijf in Oktober, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 nov 2017
Dear Gert, great to hear that you enjoyed your stay. We hope to welcome you again soon, regards Bianca and the rest of the Villa Royale team.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 523
/ Nacht
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen