Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch met uitzicht op de Handelskade”
Beoordeling van Gouverneur de Rouville

Gouverneur de Rouville
Geclassificeerd als nr. 22 van 362 Restaurants in Willemstad
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 30
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Speciale gelegenheden, Lokale keuken, Grote groepen, Romantisch
Dineropties: Ontbijt, Diner, Lunch, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
30 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier heerlijk geluncht. Met uitzicht op de Handelskade bij Willemstad, prachtig. De lekkere cocktail erbij maakte het helemaal af. Vanaf hier kun je heel makkelijk lopen naar de pontjesbrug, ook leuk om even gezien te hebben.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank lolavalk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.698)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

16 - 20 van 3.698 beoordelingen

26 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Personeel was vriendelijk, goede ambiance. De tonijn tartare was lekker, de drie soorten vis vielen tegen, erg droog gebakken en weinig smaak. Keshi yena was wel lekker.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank timhA8700YK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2020 beoordeeld

Heerlijk eten, super sfeer, mooi gebouw en mooi uitzicht.
Aardig personeel. Lokaal en internationaal eten van topkwaliteit

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank missnancy2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Restaurant ligt op een geweldige plek, aan het water met uitzicht op de handelskade. Vraag bij reservering om een plaats op het balkon, dan zit je heerlijk overdekt buiten, met een lekker windje en super uitzicht. Aanrader op zondag is de brunch, al vonden wij het meer een lunch en diner in 1 dan een brunch. Een proeverij van voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Streekgerechten komen voorbij, zoals stoofvlees en kip met kaas, maar ook een supergezonde smoothie, sandwiches, en veel verschillende nagerechten variërend van blue Curaçao cheesecake tot oerhollandse appeltaart. Echt geweldig eten en veeeeeeel! Bediening daarbij is attent en ontzettend vriendelijk. En de prijs voor dit overdadige drie gangen menu valt ook alleszins mee. Ook de huisgemaakte icetea is verfrissend in deze tropische omstandigheden. Kortom: de ideale manier om een lazy sunday afternoon te besteden.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Anouschka M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Op mijn verjaardag hier met mijn gezin heerlijk gegeten. Op het balkon heb je een supermooi uitzicht op de pontjesbrug. Het is niet het goedkoopste restaurant, maar ze hebben heerlijke gerechten. En bij het dessert kwamen ze zelfs voor me zingen!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank telmar007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gouverneur de Rouville bekeken, bekeken ook

 
Willemstad, Curaçao
 

In Gouverneur de Rouville geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding