Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer goed restaurant met warme ambiance”
Beoordeling van Gouverneur de Rouville

Gouverneur de Rouville
Geclassificeerd als nr. 12 van 339 Restaurants in Willemstad
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 30
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen, Romantisch, Speciale gelegenheden, Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Lunch, Bezorgen, Reserveringen
20 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Van de week s'avonds heerlijk wezen dineren bij de Gouverneur. Helaas was het balkon volgeboekt die avond en kregen we als optie de binnentuin. We keken een beetje tegen de binnentuin op aangezien we dan geen uitzicht zouden hebben op de Sint Annabaai. Maar wát een sfeer ademd de binnentuin uit. Ondanks dat het één grote binnentuin betreft heb je nauwelijks last van andere tafels en heeft iedere tafel toch zijn eigen warme sfeertje onder een boom of op een houten vlonder. Onze gastvrouw was Demi, zij stond ons keurig te woord en was erg vriendelijk en straalde plezier in haar werk uit. Wij hadden haar die avond beloofd om nog eens langs te komen, dus voor vanavond staat er voor een 2e keer in dezelfde week een reservering op onze naam. Het eten was heerlijk, daar viel niks op aan te merken. Het vlees wordt in de binnentuin bereidt op een green egg, wat een heerlijke smaak geeft aan het vlees en ook nog een leuke toevoeging is aan de binnentuin.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Brian0182
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.068)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

50 - 54 van 3.068 beoordelingen

19 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

He hebben hier gegeten met het gezin, we werden zeer vriendelijk welkom geheten en kregen een vaste ober die enkel tafels om ons heen bediende en de aandacht had voor zijn gasten. Het eten was heerlijk, het waren ook prima porties. Entourage prima goed sfeer.
De prijs zijn zo als je in Nederland gewent bent maar je krijgt zeker waar voor je geld.
Uitzicht is mooi.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank erik023
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed restaurant. Heerlijk gegeten. Mooi uitzicht en vriendelijke service. Aanrader om goed te eten. Zowel lunch als diner

Datum van bezoek: september 2018
Bedank markweidema2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een top lokatie staat een mooi authentiek restaurant. Het restaurant ademt de koloniale tijd nog uit.
Op het balkon heb je een prachtig uitzicht op de pontjesbrug.
De lunchkaart heeft voldoende keuze waarbij de tonijn sandwich een aan te bevelen keuze is.
Ben je in Willemstad en zoek je een goede lunch lokatie, dan is de gouverneur een prima plek.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Ewp64
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2018 beoordeeld

Het eten is erg lekker, goede kwaliteit vlees. Een aanrader om tijdig te reserveren op de balustrade dan heb je uitzicht over Willemstad tijdens het eten. Mixer grill een aanrader met daarbij de Caribische kip met mango salsa.personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Noellle06
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gouverneur de Rouville bekeken, bekeken ook

 
Willemstad, Curaçao
Willemstad, Curaçao
 

In Gouverneur de Rouville geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding