Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Gezellige sfeer”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Rian Appartementen

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Willemstad, Curaçao

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 19 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Sightsee5 ...
1 beoordeling
“Gezellige sfeer”
Beoordeeld op 5 mei 2019 voor een verblijf in april 2019

Goede locatie: Westpunt - Willemstad. In de buurt supermarkten. Gastvrouw (RIAN) is geweldig! De appartementen zijn verzorgd en liggen goed op de wind!

Datum van verblijf: april 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AnneliesR ...
2 beoordelingen
“Heerlijk”
Beoordeeld op 26 april 2019 voor een verblijf in maart 2019

Wij komen al jaren bij Rian, het is daar heerlijk, gezellig, ontspannen,gastvrij enz. We komen er niet voor niets elke keer weer terug.
We hebben daar, in al die jaren, ook al veel andere gasten ontmoet en met de meesten hebben wij buiten de vakanties ook contact. Dat zegt volgens ons genoeg over de sfeer op dit vakantie adres .

Datum van verblijf: maart 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mamo2006
Leeuwarden, Nederland
2 beoordelingen
“Thuiskomen ver van huis!”
Beoordeeld op 27 januari 2019 voor een verblijf in december 2018

Wij verbleven van half december 2018 tot half januari 2019 bij Rian en het had voor ons nog veel langer mogen duren!
Wat een heerlijk verblijf hebben wij gehad en wat hebben we ons vermaakt. Alles is aanwezig om een heerlijke vakantie te hebben, het ontbrak ons aan niets. Mooie schone appartementen, geweldige gastvouw, ruime tropisch tuin, heerlijk groot zwembad met daar omheen fijne ligbedden en 4 hele lieve honden.
De mooiste stranden van Curacao op 15 tot 20 minuten rijden (Kokomo zelfs maar 5 minuten!!!) en binnen 15 minuten ben je ook in het bruisende centrum van Willemstad.
Mochten wij weer naar Curacao komen dan zonder ook maar enige twijfel gaan we terug naar dit heerlijke plekje!
Curacao is natuurlijk heerlijk, maar Rian was onze kers op de taart (of zal ik zeggen; de aardbei op de tres lèche...)
Lieve Rian bedankt voor alles en tot ziens!

Datum van verblijf: december 2018
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carola B
1 beoordeling
“Wat een heerlijke plek!”
Beoordeeld op 4 november 2018 voor een verblijf in oktober 2018

We waren op Curacao om te werken en hoe heerlijk is het dan om na een werkdag in het zwembad te duiken en te relaxen in die heerlijke tuin, waar de dieren ook gezellig rond scharrelen.
En als kers op de taart, Rian heeft een Kangen waterapparaat, voor het eerst kon ik op reis ook Kangen water drinken, zodat mijn energie op pijl bleef.
Rian, bedankt voor de gastvrijheid, wat mooi dat je je prachtige plek met ons wilde delen. Carola en Ellen

Datum van verblijf: oktober 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rose Mari ...
1 beoordeling
“Super plek!”
Beoordeeld op 13 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018

Heel relaxed en heerlijke tuin. Het zwembad van 15 mt is luxe. Centrale ligging. Het appartement Sunshine is ruim. Rian is ontzettend gastvrij.
De dierenbrigade maakte dat het ook iedere dag een feestje was!

Datum van verblijf: juli 2018
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 aug 2018
Dank je. Jullie hebben ook voor ons en de dierenbrigade elke dag een feestje gemaakt.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AMolenkam ...
2 beoordelingen
“Top vakantie!”
Beoordeeld op 7 februari 2017 voor een verblijf in januari 2017

We zijn net een aantal dagen thuis na een super vakantie op Curacao. We verbleven bij de appartementen van Rian. We hadden de caribbean breeze geboekt. Een simpele twee persoons kamer. De kamer zag er erg netjes en schoon uit. Rian en Gio zijn erg gastvrij en voor vragen kun je altijd bij hen terecht. Ons advies: niet twijfelen, maar boeken!

Datum van verblijf: januari 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 feb 2017
Hi Anieke,
Het was leuk jullie als gast te hebben.
Wellicht tot een volgende keer!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marcd3124
Niveau 1 bijdrager
2 beoordelingen
“Heerlijk appartement met eigen terras, op een diervriendelijke locatie en groot zwembad”
Beoordeeld op 15 december 2016 voor een verblijf in november 2016

Het appartement is schitterend met eigen keuken/badkamer/terras en op het perceel een groot zwembad wat 24u p/d te gebruiken is zolang je maar rekening houd met de overige gasten. 's morgenvroeg bij zonsopkomst even fris wakker worden is geen probleem. Doordat deze plek niet te grootschalig (appartement gebouw + woonhuis eigenaar) maakt het gelijk een stuk gezelliger en de eigenaren Rian en Gio zijn gezellige en prima gastvrouw/heer. Ook in de ruime tuin rond het perceel valt genoeg leven te ontdekken schildpadden, leguanen, kolibrie en niet te vergeten de trouwe en vriendelijke honden en katten. Met alles een prima locatie om te genieten en te relaxen. Rian en Gio tot de volgende !

Datum van verblijf: november 2016
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 dec 2016
De hondjes hebben echt naar je gezocht de eerste dagen :-)
Tot de volgende keer!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen