Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtig restaurant, eten gemiddeld”
Beoordeling van Hemingway Beach Bar

Hemingway Beach Bar
Geclassificeerd als nr. 66 van 430 Restaurants in Curaçao
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 12 - US$ 28
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Mooi uitzicht, Barscene, Romantisch
Dineropties: Lunch, Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
30 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant ligt op een mooie plek en ziet er goed uit. Qua eten was het niet heel bijzonder. Medium steak was net niet meer medium. De witte wijn net niet koud genoeg. Best prijzig. Toch een leuke plek om te zitten.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Rene T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (781)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

21 - 25 van 781 beoordelingen

21 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier samen met mijn vriendin gegeten.
Je zit hier gezellig met je voeten in het zand.
Vooraf hadden we een mandje brood besteld en dit werd geserveerd op een plank, niet dat dit erg is maar het komt wel gek over, maar goed dat ter zijde.
Als hoofd gerecht had ik de Keshi Yena, dit is een lokaal stoofpotgerecht met kippendij, pruimen en kaas geserveerd met rijst.
Ik had er wel wat van verwacht maar helaas viel dit zwaar tegen, je betaald veel voor weinig inhoud, behalve de dikke rubberen plak kaas die er op lag. De smaak van de kip was op zich prima, ook al zou het wel smaakvoller zijn geweest al kon je nog wat structuren van de pruimen terughalen uit het gerecht. Voor deze prijs had er best wat meer inhoud mogen zijn en iets van groenten of sla on the side. En ja ik weet dat je de inkoop 3 keer over de kop moet gooien maar dit was wel 6 keer over de kop gegooid.
Voor de gemiddelde Nederlander kan je hier al met al prima eten, maar voor een fijnproever zit je hier totaal niet op je plek.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank 933andreast
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lunch is zeer goed. En krijgt waar voor je geld. Grote porties en kwaliteit prima! Prijs is vergelijkbaar met de rest van het eiland! Erg vriendelijke bediening. En de locatie met de tafeltjes op het strand is erg gezellig.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Kimberly S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Curacao is redelijk aan de prijs, kun je wel stellen. Een bijzondere uitzondering is Hemingway. Prachtige locatie aan het water, tip top vriendelijke bediening en precies op de kaart wat je als lunch gerechten wilt zien. Goede burgers, broodjes, salade. Lekkere rosé. En dat alles voor echt schappelijke prijzen. Wij zijn er dagen achtereen gaan lunchen, was gewoon te goed op iets anders te gaan proberen.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Wouter S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 maart 2018 beoordeeld

Heerlijk ontbijten op het strand, in het weekend s’avonds lekker eten met live muziek. We hebben genoten.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank Yvonne L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hemingway Beach Bar bekeken, bekeken ook

 
Willemstad, Curaçao
 

In Hemingway Beach Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding