Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
National Museum of Beautiful Arts of Cuba (Museo Nacional de Bellas Artes de Cuba
Vandaag geopend: 09:00 - 17:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
erg mooi museum met uitsluitend Cubaanse kunst.

Dit museum is echt de moeite waard om te bezoeken en als je alles wilt zien, dan moet je een ... meer lezen

Beoordeeld op 12 november 2019
780herbert
,
Amsterdam, Nederland
Mooi museum

Modern gebouw. Met tentoonstellings zalen rond een grote binnenplaats. Geheel gewijd aan moderne ... meer lezen

Beoordeeld op 25 april 2019
GertJanVonk
,
Waalre, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 2.414 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Cuba
Beoordelingen (2.414)
Beoordelingen filteren
2.414 resultaten
Waardering van reizigers
1.560
618
200
24
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.560
618
200
24
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 2.414 beoordelingen
Beoordeeld op 18 november 2016

Een museum met een mooi tentoongestelde collectie van Cubaanse kunst tentoongesteld in een museum in het centrum van oud Havana, met schitterende schilderijen en beelden. Alles is mooi uitgelicht. Je kunt je, als je van kunst houdt, zeker een paar uurtjes vermaken. Alleen jammer dat je binnen geen foto's mag maken. Ik heb echter wel met volle teugen genoten. Echt een aanrader.

Datum van activiteit: november 2016
Bedank Merlijn G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2016

Museum met twee verdiepingen Cubaanse kunst uit de 18de - 21ste eeuw. Goed opgezet en ruim. Zeer de moeite waard!

Datum van activiteit: juli 2016
1  Bedank DeJongDH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 mei 2016

In het filiaal dat cubaanse kunst bevat, is een uitgebreide collectie te zien van voornamelijk schilderkunst.
Er hangt vooral werk uit de 18e tm 20e eeuw, waarvan veel van goede kwaliteit.
Het filiaal met buitenlandse kunst viel tegen. We wilden graag Nederlandse en Belgische schilderkunst zien, maar die verdieping bleek gesloten (zonder dat daarvan bij het kopen van een kaartje melding van gemaakt was. Er werd bij navraag ook geen reden gegeven). Wat we wel konden zien was beperkt en weinig bijzonder. Dit filiaal zou ik overslaan.

Datum van activiteit: april 2016
Bedank JoseWMR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 maart 2016

Vrij duur kaartje terwijl er niet erg veel te zien was. Kunst was niet erg bijzonder Cubaans, er zijn leukere musea in Habana zoals Revolutie Museum.

Datum van activiteit: februari 2016
Bedank himayla
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 februari 2016

Er zijn 2 musea: eentje met Cubaanse werken en eentje met internationale werken. Wil je naar beiden, dan is het 8 cuc. Wil je naar eentje, dan is het 5 cuc. Ik ben naar de Cubaanse gegaan en was blij verrast. Het gebouw is groot en kan dan ook veel werken kwijt. Van moderne kunst tot oudere werken. Daarnaast was er ook een fotografie tentoonstelling. Je kunt hier makkelijk meer dan twee uur rondlopen. Aanrader!

Datum van activiteit: februari 2016
1  Bedank st3r
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken