Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (792)
Beoordelingen filteren
792 resultaten
Waardering van reizigers
516
190
52
15
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
516
190
52
15
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 792 beoordelingen
5 februari 2015 beoordeeld

Ons eerste verblijf in Havana. We sliepen bij een buurvrouw, omdat het Hostel zelf vol zat, maar het ontbijt en alle dingen die geregeld moesten worden ging wel via Hostel Peregrino.
Het ontbijt was goed naar Cubaanse standaarden, de vrouw bij wie we sliepen was heel lief en gastvrij (zoals alle cubanen). Alleen de vrouw van Hostal Peregrino was niet heel persoonlijk en leek het veel te druk te hebben. Onze bagage was niet aangekomen met het vliegtuig en het leek alsof ze niet veel moeite deed om ons te helpen met het contacteren van de luchthaven.
Prima verblijf kwalitatief, maar dus niet heel persoonlijk.

  • Verbleef: januari 2015, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Debora4386
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
8 januari 2015 beoordeeld

Julio en Elsa zijn zeer warm en zorgzaam. Ze zijn blij om u alles te vertellen wat u wilt weten over Cuba en de Cubanen. Hun ontbijt is het allerbeste dat we op onze reis over het hele eiland kregen. Kamers zijn ruim, veilig en rustig. Vermijd de normale hotels en verblijf bij gezinnen in de casas particulares.

1  Bedank Juditharno
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
16 september 2014 beoordeeld

2 dagen een heerlijk verblijf gehad. Juan heeft voor Cubaanse begrippen hoge standaarden qua service, hulpvaardigheid, inrichting van kamers en hygiene in het hostel. Echt een aanrader voor een paar dagen Havana

Kamertip: de 3 persoonskamers zijn net even wat ruimer
  • Verbleef: september 2014, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank morrishop
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 december 2013 beoordeeld

Tijdens onze reis hebben we twee keer geslapen bij Hostal Peregrino, bij aankomst op Cuba 2 nachten in Peregrino Lealtad, en de laatste nacht op Cuba in Peregrino el Encinar (aan Chacon 60). De familie heeft inmiddels 3 huizen op verschillende plekken in Havana. Lealtad is iets verder van het centrum, el Encinar is wat locatie betreft echt super. (en ook voor wat betreft slaapkamers, sanitair en ontbijt). Daarnaast een prachtig dakterras. Elsa en Julio zijn erg behulpzaam en regelen alles voor je. Doordat ze een aantal vestigingen hebben doen ze veel telefonisch, ze spreken erg goed engels (terwijl op de locatie zelf dan mensen helpen die alleen spaans spreken).

  • Verbleef: november 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank EstherVBG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hostalperegrino, Propietario van Hostal Peregrino, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 december 2013
Google-vertaling

It’s great to know that you enjoyed our services and your stay at our house. If you decide to come again to our country don’t hesitate in contact us. You were wonderful clients, so it would be a pleasure receive again. Merry Christmas and Happy New Year!!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2013 beoordeeld

Een supercasa om Havana te ontdekken. Wij zaten in de dependance in het oude deel. Echt een aanrader, midden in de stad. Goede kamer, goede airconditioning, geen geluidsoverlast (kamer ligt tussen andere bebouwing), Julio en Elsa zijn hartelijke mensen die alles willen toelichten wat je maar over hen, de casa, Havana of Cuba wilt weten. Echt een aanrader!

  • Verbleef: augustus 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ErwinV V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hostalperegrino, Propietario van Hostal Peregrino, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 september 2013

Het was een genoegen in ons huis te zijn geweest. We zijn blij dat je graag uw verblijf in ons huis en we waarderen enorm je reactie. Het is altijd een plezier voor ons om hen te helpen Cuba te ontdekken. Groeten en veel geluk.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken