Wat een fijne plek! Het appartement is ruim, schoon en gezellig ingericht. Lagoen Hill ligt net iets verder van het centrum van Kralendijk, maar op Bonaire betekent dit nog steeds maar 7 minuten rijden. Dat is dit appartement zeker waard! Beheerster Joy is geweldig. Zij heeft ons regelmatig tips gegeven over mooie plekken en leuke evenementen om te bezoeken. Wij hebben genoten en komen graag terug. Bedankt!
Een mooi, schoon en ruim appartement in een rustige buurt in Lagoen Hill. Ik heb mij daar prima vermaakt en Joy was heel vriendelijk en gastvrij. Tweede dag verdwaald en Joy had mij weer naar het appartement gebracht. Top! Het appartement zit vrijwel in de buurt van kralendijk en supermarkten. Ik kom hier zeker weer terug en kan het iedereen aanraden!
Mooi appartement, schoon en zeer ruim. Keuken met alles wat je nodig hebt. Kan het iedereen aanraden. Rustig gelegen, met enkele minuten ben je bij de supermarkt en het strand. Fantastische gastvrouw, vriendelijk en zeer behulpzaam.
Het is net of je thuis komt maar dan altijd in de zon vond alles super van de douche tot aan de keuken heerlijke veranda en de rust heerlijk .
Leuk huisje in woonwijk op Bonaire.
Alles wat je nodig hebt is aanwezig, en de plek is mooi centraal.
Van hieruit kun je alle kanten op, huur auto is wel aan te bevelen.
Gastvrouw Joy heeft ons zeer goed ontvangen! En als er iets is kun je haar altijd contacten.
Heerlijk op de wind gelegen huis waarvan wij de studio hadden gehuurd. De studio is fris ingericht met prima bed en volledige keuken. Ook de badkamer met schone en voldoende handdoeken voldoet. Bij aankomst een leuk ontvangst gehad voor de 50e verjaardag van mijn man! Zeer gastvrij! Alles te bereiken op de scooter en fantastisch eiland om te mountainbiken. Genoten!
Was het eenvoudig om de woning te boeken? | Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk? |
Hoe was de sleuteloverdracht? | Algemene staat van de woning |
Beddengoed & matrassen | Keuken & keukengerei |
Hoe schoon was de badkamer? | Overige faciliteiten & voorzieningen |
Service |
Vakantie met vrienden | Gezinnen met kleine kinderen |
In 2007 al eens in Casa Bonaire verbleven, toen met onze tienerdochters. In 2015 terug met z'n tweeen en wederom genoten. Het appartement is praktisch ingericht, ruim en netjes onderhouden en had blijkbaar net een upgrade ondergaan, dat was gezellig binnenkomen. We voelden ons er meteen weer welkom en thuis! Bonaire was wederom relaxed en heeft er lekkere nieuwe eettentjes bij. We gaan zeker nog eens terug! : )
TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.