“Zondag Italiaanse avond”

Geclassificeerd als nr. 42 van 173 Restaurants in Kralendijk
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
9 mei 2022 beoordeeld

Elke zondag Italiaanse avond, heerlijke pasta en pizza gegeten, met heerlijk zicht op het water en Kralendijk

23 april 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Het heet niet voor niets Sebastian’s ocean front dining ! Echt schitterende plek. Je zit echt gewoon aan de zee. Probeer een tafeltje aan het einde van het terras aan de zee te reserveren. Schitterende plek. Elk tafeltje kijkt trouwens op de zee. Wij hadden een chardonnay wijn. Erg vet , boter en hout gerijpt. Italiaans voorgerecht van diverse hammen en kazen. Als voor en hoofdgerecht hadden we vis. Echt heerlijk en mooie porties. Daarnaast hele vriendelijke bediening. Gewoon boeken als je Bonaire bezoekt.

15 april 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie locatie, vrij groot voor Bonaire. Had niet verwacht dat alleen zondag pizza op de kaart stonden andere avonden niet. Dat is geen straf hoor, eten is goed. Maak een reservering. Zelfs als je alleen bent en aan de bar wilt eten, kan het zijn dat het niet lukt. Veel vis gerechten.

8 april 2022 beoordeeld

Helaas moeten we dit slecht beoordelen. Vis was erg klein voor 34 dollar en werd op tafel gesmeten, pasta was met garnalen maar werd gebracht als kreeft. Werd door collega gecorrigeerd maar lacherig zonder excuses. Kaas plankje duurde erg lang terwijl er niemand meer zat. Toen het gebracht werd moest ze 3x terug om te vragen welke kazen het waren en wij wisten nog steeds niet welke kaas wat was. Toen we er wat van zeiden werd niets aan gedaan. Ook bij afrekenen feedback gegeven en geen excuses ze hoopte dat er wat mee gedaan zou worden. Dus ons advies neem een echte manager met ervaring in dienst.

7 april 2022 beoordeeld

Werkelijk een waar cadeautje om hier te eten met zonsondergang. Idyllische plek, met super vriendelijk personeel. Voor de heren mogen de porties wel wat groter, voor de dames prima hoeveelheid.

Reizigers die Sebastian's Restaurant bekeken, bekeken ook

In Sebastian's Restaurant geweest? Deel je ervaringen!