Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personen bekijken dit hotel
Priceline
€ 251
Go to your Happy Price
Booking.com
€ 251
Geen aanbetaling vereist
Hotels.com
€ 251
Word beloond met One Key
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Desiree F

Aanrader!!!

5,0 van 5 bollen27 mrt 2023 beoordeeld
Prachtig hotel aan zee. Het personeel is heel aardig en staat altijd voor de gast klaar. Je kan relaxen en snorkelen bij het hotel. Het hotel zit vlak bij het vliegveld. Daar heb je geen last van. We hebben een geweldige week gehad en komen heel graag nog eens terug bij Bellafonte. Tip: huur een auto. Het eiland is prachtig.
Datum van verblijf: maart 2023
Kamertip: Huur een auto. Er zijn prachtige natuurgebieden en snorkelplekken waar je anders niet komt.
Reistype: Bezocht met een partner
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Luite Berkenbosch, General Manager van The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 30 mrt 2023
Beste Desireef, dank je wel dat je Hotel The Bellafonte een aanrader vindt. Fijn om te leze dan julle een geweldige week hebben gehad en graag nog eens terug komen. We kijken er naar uit je weer als gast te mogen begroeten!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Booking.com
€ 144
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 160
  • Agoda.com
    € 118
  • Expedia.com
    € 123
1.7 km van The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Priceline
€ 323
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    € 323
  • Expedia.com
    € 323
  • Hotels.com
    € 323
3.9 km van The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
€ 143
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
  • Agoda.com
    € 112
  • Priceline
    € 143
4.0 km van The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Priceline
€ 183
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    € 218
  • travelup.com
    € 158
  • Expedia.com
    € 220
2.0 km van The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
€ 102
Geen aanbetaling vereist
  • travelup.com
    € 104
  • Expedia.com
  • Priceline
1.6 km van The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
The Pool at the Buddy Dive
Booking.com
€ 380
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 380
  • Agoda.com
    € 232
  • Expedia.com
    € 244
4.7 km van The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel
Gratis parkeren
Zwembad
Priceline
€ 214
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    € 214
  • Expedia.com
    € 214
  • Hotels.com
    € 214
5.0 km van The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
€ 91
€ 80
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 84
  • Expedia.com
    € 91
  • Hotels.com
    € 91
2.8 km van The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
€ 203
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 203
  • Expedia.com
    € 205
  • Hotels.com
    € 205
4.9 km van The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Priceline
€ 466
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    € 466
  • Hotels.com
    € 460
  • Expedia.com
    € 528
1.5 km van The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel
Gratis parkeren
Zwembad
Meer hotels in Kralendijk bekijken
Beoordelingen (539)
Beoordelingen filteren
539 resultaten
Waardering van reizigers
468
55
9
5
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
468
55
9
5
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 539 beoordelingen
Beoordeeld op 12 december 2022 via mobiele applicatie

Prachtig gelegen resort. Prima ingericht appartement met alles wat je nodig hebt. Wij hadden een van de kleinste appartementen maar op Bonaire leef je voornamelijk buiten.
Op de pier is het goed toeven en er is voldoende schaduw. Het personeel is zeer vriendelijk en hulpvaardig, er worden gezellige happy hours georganiseerd.

Kamertip: Huur je auto bij de receptie van de accommodatie.
Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank nicolepostma
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Luite Berkenbosch, General Manager van The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 december 2022

Wat fijn om te lezen dat jullie een prachtige tijd hebben gehad bij The Bellafonte op Bonaire. En onze happy hours zijn vooral gezellig door onze geweldige gasten die bij ons verblijven. Wij willen jullie bedanken voor jullie verblijf en we hopen jullie graag nogmaals te mogen ontmoeten in ons hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2022

Wij zijn echt behoorlijk verwend en kritisch en dit zou voor ons een 10 als score krijgen .
Crew is super en appartementen ook prachtig. Alles wat je nodig hebt , vind je hier !
Niet verder zoeken en hierheen gaan .

Kamertip: Uitzicht op zee vragen
Datum van verblijf: oktober 2022
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank fleurd22
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Luite Berkenbosch, General Manager van The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 oktober 2022

Wat fijn om te lezen dat jullie ons hotel als 'geweldig!' waarderen. We vonden het ook fijn dat jullie last minute hebben besloten om bij ons te verblijven. Wie weet zien we elkaar snel weer in de toekomst!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 februari 2022

Fantastisch en formidabel. De appartementen zijn heel verschillend, maar allemaal stijlvol en comfortabel. Het personeel en de service zijn uit de kunst. Beter kun je op Bonaire nergens terecht. Wij verbleven vijf weken in The Bellafonte - een feest. De pier geeft makkelijk en goed toegang tot zwemmen, snorkelen en duiken in de oceaan, en het naastgelegen restaurant The Beach is gezellig en biedt voortreffelijke lunches en diners.

Kamertip: Prefereer ocean view.
Datum van verblijf: januari 2022
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank antonbrand
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Luite Berkenbosch, General Manager van The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 februari 2023

Dank u wel dat u voor 5 weken onze gast bent geweest. Wij geven onze gasten graag een 'home away from home' gevoel en fijn om te lezen dat we daarin geslaagd zijn!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 februari 2022

Top locatie, vriendelijke en professionele service, schoon en keurig appartement.
Gastvrijheid op en top. Lekker luieren en mijmeren op de pier. Glashelder water en de mooiste zonsondergangen. En dan nog…. Een knopje op de pier zodat de fijnste drankjes gebracht worden! Wat wil een mens nog meer? Een 10+

Kamertip: Alle kamers zijn mooi en goed.
Datum van verblijf: januari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Ettyvanderveer
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Luite Berkenbosch, General Manager van The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 februari 2023

Dank je wel Etty, voor je 10+ review!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 januari 2022

Wat een plekje... Alles klopt in dit hotel: de locatie, de kamers, het uitzicht, de service van het personeel. We hebben ter plekke omgeboekt naar een kamer met zeezicht, en dat was een zeer goede keuze. De zonsondergang vanaf je eigen balkon is briljant. Voor iedereen die zich een weekje wil onderdompelen in pure luxe en ontspanning, is dit het perfecte hotel.

Datum van verblijf: januari 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank EstherV1337
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Luite Berkenbosch, General Manager van The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 februari 2023

Wat fijn om te lezen dat jullie een upgrade konden boeken naar een kamer met zeezicht en dat jullie een perfecte vakantie hebben gehad. We hopen jullie graag nog eens weer te mogen ontmoeten tijdens een toekomstig verblijf.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken