De term luxe appartementen is niet op zijn plaats.
De renovatie die een jaar geleden heeft plaatsgevonden is een puur esthetische facelift; het ziet er oppervlakkig bekeken mooi uit maar alles rammelt hangt nu alweer scheef of werkt niet. Twee badkamers beide geheel zonder stopcontacten, vieze lucht vanuit de riolering, een toiletspoelknop die blijft hangen, zou toch niet moeten kunnen net na een renovatie.
Daarnaast is het terras enorm lawaaierig. Er zijn wel huisregels maar die worden niet gehandhaafd. Er loopt wel een bewaker, maar die grijpt niet in als mensen 's nachts met fles en al stom, dronken in het zwembad uren liggen te lallen. Er zijn nogal wat grotere appartementen die door groepen worden bewoond, dat geeft dus nogal wat overlast.
Overdag is het een en al gerinkel en gerammel met duikflessen rondom de pool. De enige rustige plek die we konden vinden was op de steiger, maar daar staan maar 6 ligbedden.
Ook het management is volstrekt niet in de klant niet geïnteresseerd.
Wij kwamen na vijf uur aan, dan is de duikshop (wat blijkbaar ook het kantoor is) gesloten en moet je blijkbaar zelf maar uitzoeken hoe je aan je sleutel komt. De bewaker gaf als antwoord dat het kantoor 's morgens om 9 uur weer open zou zijn! (De KLM vluchten vanuit NL komen elke dag 's avonds aan, dus een verrassing kon het toch niet zijn, zou je denken.)
Het hotel Roomers (heerlijk eten overigens!) aan de overkant van de straat bood ons hulp en gaf aan dat ze dit met zeer grote regelmaat doen. Er wordt dus blijkbaar ook niks opgelost.
Mijn advies; wegwezen en naar de overkant van de straat.