Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Hotels.comUS$ 150
Booking.comUS$ 163
eDreamsUS$ 163
Orbitz.comUS$ 150
TravelocityUS$ 150
PricelineUS$ 163
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (375)
Beoordelingen filteren
375 resultaten
Waardering van reizigers
359
12
2
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
359
12
2
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 375 beoordelingen
Beoordeeld op 12 augustus 2021 via mobiele applicatie

Alles wat je wilt voor een geslaagde vakantie. De eigenaar is enorm betrokken bij het reilen en zeilen van het resort. Bovendien zijn de drie werknemers vrijwel elke dag in de weer geweest met het schoonmaken van de kamers.
Het ontbijt was elke dag weer een positieve verassing. Het zwembad met bubbelbad gaf de benodigde verkoeling en het terras op de tweede verdieping maakte het mogelijk om een groot deel van het eiland te overzien.

Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Trek45043881716
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2021 via mobiele applicatie

Het Goood Resort was precies wat mijn dochters en ik zoeken in een resort. Kleinschalig. Mooie ruime kamers. Een super groene tropische omgeving met zwembad. Heerlijke ontbijtjes in de morgen.
En het allerbelangrijkste de sfeer was super relaxt!!Drankjes konden obv self service uit de koelkast gepakt worden.
Eigenaar Joost was een super host die hielp en mee dacht met alles wat we vroegen.
Al met al dus een resort waar wij zeker nog een keer naar toe zullen gaan.

Kamertip: Omdat er niet veel kamers zijn, zou mijn advies zijn om tijdig te reserveren!
Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank 720daans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joost S, General Manager van GOOOD Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2021

Dank voor het enorme compliment! Tot een volgende keer !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2021 via mobiele applicatie

Kleinschalige en relaxte plek om helemaal bij te tanken. De kamers zijn gezellig ingericht en heel schoon. In de tuin met tropische bloemen, veel palmbomen en kolibries heb je verschillende plekken waar je rustig kan zitten en omdat het resort op een berg is gelegen heb je altijd een verkoelend briesje. Goood resort is een van de fijnste plekken waar ik ooit mijn vakantie heb gevierd.

Malika Sevil

Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank 701malikas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2021

Geweldig resort die enorm sfeervol is aangelegd en met prachtig uitzicht. Santa Barbara is heelijk rustig met weinig toeristen en dat slaapt ook heerlijk. Voor duikers een super spot waar de eigenaar een ervaren duiker is. Een aanrader!!

Kamertip: Alle kamers liggen aan de binnenruimte dus zijn allemaal goed.
Datum van verblijf: mei 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jorisp675
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juni 2021 via mobiele applicatie

Een fantastische ambiance. Vriendelijk en erg behulpzaam. Heerlijk klimaat. ! Het resort ligt hoger buiten Kralendijke en daardoor is het uitzicht prachtig en koeler door de wind. Lekker groot zwembad in een mooie tuin. Een een woord super en we kunnen dit echt aan bevelen!!

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank jelkareiziger12er5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken