Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.com
US$ 702
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 702
Orbitz.comUS$ 702
TripadvisorUS$ 702
ZenHotels.comUS$ 702
Booking.com
Priceline
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.079)
Beoordelingen filteren
1.079 resultaten
Waardering van reizigers
883
143
35
14
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
883
143
35
14
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.079 beoordelingen
Beoordeeld op 8 november 2021 via mobiele applicatie

Een fantastisch hotel met eigen strand en zwembad. Een goed restaurant en ontbijt aan tafel en niet in buffet. De dame achter bar kent haar job. Maakt cocktails volgens smaak en steeds iets anders. Iedereen staat klaar om je wensen te vervullen. We hadden een fantastische vakantie!

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank NorthStar47052107697
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Harbour Village Management, Owner van Harbour Village Beach Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 november 2021
Google-vertaling

We are so happy to hear that you enjoyed your stay. We hope you will return for another fantastic vacation with us.

Warm regards,

The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 oktober 2021 via mobiele applicatie

Geweldig hotel. Locatie, staff, prive strand, goede voorzieningen, kamers goed. We zijn hier voor onze honeymoon op aanraden van vrienden en kan niks anders zeggen dat dit het beste hotel van Bonaire is.

Op mid lange termijn misschien kleine metamorfose nodig maar dat is muggenziften.

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Merma84
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Harbour Village Management, Owner van Harbour Village Beach Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 oktober 2021
Google-vertaling

Thank you for your comments. We are so happy you chose to stay with us on your honeymoon and that you enjoyed the resort. Congratulations on your marriage and we hope you will return to celebrate your anniversaries with us.

Warm regards,

The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2021 via mobiele applicatie

Goede accommodatie met fijn privéstrand. Alle kamers hebben mooi uitzicht zowel aan strand- als havenzijde. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed gegeten in het fijne restaurant met uitzicht over de zee. Vanuit het hotel ben je snel op alle locaties op het eiland.

Kamertip: Het is handig om een auto te huren op Bonaire. Kies dan voor een pick-up want de wegen zijn niet zoals in Nederland.
Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank davesA9902WY
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Harbour Village Management, Owner van Harbour Village Beach Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2021
Google-vertaling

We are so glad you enjoyed your stay and hope to welcome you back on a return visit.

Warm regards,

The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2021

Het strand is het pareltje van dit resort, direct voor de deur met fijne bedjes, hangmatten en schaduw door de palmbomen. De kamers waren ruim en schoon, voldoende handdoeken, zeep, shampoo etc. Het personeel was uitermate vriendelijk en zeer behulpzaam, er hangt een gezellige en vriendelijke sfeer. We hadden heel snel en last minute een auto nodig voor onze trip naar het nationale park en dit werd direct geregeld door Sophia van de receptie. Top!
Het restaurant is in de vorm van een boot gemaakt en daar zit je prachtig. Maar..als je van een minpunt kunt spreken dan is dat het ontbijt, dit hadden we niet inclusief. De keuze op de kaart was beperkt en te duur voor wat je kreeg. We hebben verschillende dingen geprobeerd maar alles was zeer matig. Een zakje 'supermarkt' muesli voor door de yoghurt en zeer dun gesneden stukjes fruit bij een croissantje, de pannenkoekjes waren niet lekker, het kannetje thee was half vol, dat kan voor een resort als dit echt vele malen beter. We hebben de laatste dagen daardoor zelf ontbijt uit de supermarkt gehaald (meergranenbroodjes, croissantjes, beschuit, kwark, fruit, jam, kaas, sap en thee) en op ons beachview balkon genuttigd. Dit is dus zeker een aandachtspunt voor dit verder perfecte hotel op de meest mooie lokatie van het eiland.
Wij hebben een fantastisch verblijf gehad in dit resort naast de haven (handig voor een bootje huren), we hebben diverse plekjes op het eiland bezocht maar nergens een mooiere plek gezien dan Harbour Village.

Datum van verblijf: juni 2021
Bedank HohoBkk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Harbour Village Management, Owner van Harbour Village Beach Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juli 2021
Google-vertaling

We are so pleased that you enjoyed the resort and that our staff was helpful. We regret that breakfast did not meet your expectations. Thank you for the feedback.

We hope to host you on a return visit soon.

Warm regards,

The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2020

We hebben elke dag genoten. Prachtige suite, fantastisch strand, goed restaurant, heerlijke cocktails, geweldig uitzicht over Klein Bonaire. Duikfaciliteiten op het resort. Mochten we nog een keer naar Bonaire gaan, komen we zeker hier terug.

Datum van verblijf: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank esthersS4022WX
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Harbour Village Management, Owner van Harbour Village Beach Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2020
Google-vertaling

Thank you for leaving such a nice review. We were so happy to host you, as some of our first guests after the travel ban was lifted.

We hope to welcome you back soon.

Warm regards,

The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken