5 personen bekijken dit hotel
Vio.comUS$ 413
Orbitz.comUS$ 702
HurbUS$ 713
Beoordeeld op 11 oktober 2021 via mobiele applicatie

Geweldig hotel. Locatie, staff, prive strand, goede voorzieningen, kamers goed. We zijn hier voor onze honeymoon op aanraden van vrienden en kan niks anders zeggen dat dit het beste hotel van Bonaire is.

Op mid lange termijn misschien kleine metamorfose nodig maar dat is muggenziften.

Datum van verblijf: oktober 2021
Harbour Village Management, Owner van Harbour Village Beach Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 oktober 2021

Thank you for your comments. We are so happy you chose to stay with us on your honeymoon and that you enjoyed the resort. Congratulations on your marriage and we hope you will return to celebrate your anniversaries with us.

Beoordeeld op 30 augustus 2021 via mobiele applicatie

Goede accommodatie met fijn privéstrand. Alle kamers hebben mooi uitzicht zowel aan strand- als havenzijde. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed gegeten in het fijne restaurant met uitzicht over de zee. Vanuit het hotel ben je snel op alle locaties op het eiland.

Kamertip: Het is handig om een auto te huren op Bonaire. Kies dan voor een pick-up want de wegen zijn niet zoals in Nederland.
Datum van verblijf: augustus 2021
Harbour Village Management, Owner van Harbour Village Beach Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2021

We are so glad you enjoyed your stay and hope to welcome you back on a return visit.

Beoordeeld op 1 juli 2021

Het strand is het pareltje van dit resort, direct voor de deur met fijne bedjes, hangmatten en schaduw door de palmbomen. De kamers waren ruim en schoon, voldoende handdoeken, zeep, shampoo etc. Het personeel was uitermate vriendelijk en zeer behulpzaam, er hangt een gezellige en vriendelijke sfeer. We hadden heel snel en last minute een auto nodig voor onze trip naar het nationale park en dit werd direct geregeld door Sophia van de receptie. Top!
Het restaurant is in de vorm van een boot gemaakt en daar zit je prachtig. Maar..als je van een minpunt kunt spreken dan is dat het ontbijt, dit hadden we niet inclusief. De keuze op de kaart was beperkt en te duur voor wat je kreeg. We hebben verschillende dingen geprobeerd maar alles was zeer matig. Een zakje 'supermarkt' muesli voor door de yoghurt en zeer dun gesneden stukjes fruit bij een croissantje, de pannenkoekjes waren niet lekker, het kannetje thee was half vol, dat kan voor een resort als dit echt vele malen beter. We hebben de laatste dagen daardoor zelf ontbijt uit de supermarkt gehaald (meergranenbroodjes, croissantjes, beschuit, kwark, fruit, jam, kaas, sap en thee) en op ons beachview balkon genuttigd. Dit is dus zeker een aandachtspunt voor dit verder perfecte hotel op de meest mooie lokatie van het eiland.
Wij hebben een fantastisch verblijf gehad in dit resort naast de haven (handig voor een bootje huren), we hebben diverse plekjes op het eiland bezocht maar nergens een mooiere plek gezien dan Harbour Village.

Datum van verblijf: juni 2021
Harbour Village Management, Owner van Harbour Village Beach Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juli 2021

We are so pleased that you enjoyed the resort and that our staff was helpful. We regret that breakfast did not meet your expectations. Thank you for the feedback.

We hope to host you on a return visit soon.

Beoordeeld op 2 augustus 2020

We hebben elke dag genoten. Prachtige suite, fantastisch strand, goed restaurant, heerlijke cocktails, geweldig uitzicht over Klein Bonaire. Duikfaciliteiten op het resort. Mochten we nog een keer naar Bonaire gaan, komen we zeker hier terug.

Datum van verblijf: juli 2020
Harbour Village Management, Owner van Harbour Village Beach Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2020

Thank you for leaving such a nice review. We were so happy to host you, as some of our first guests after the travel ban was lifted.

We hope to welcome you back soon.

Beoordeeld op 10 maart 2020 via mobiele applicatie

Een prachtig resort met alle faciliteiten die je als gast maar mag wensen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het eten is zeer goed. Het huis heeft een prachtig privé strand en een schitterend huisrif waar je geweldig kunt snorkelen.
Dit resort hoort in de top 3 thuis van beste plekken om te verblijven op Bonaire.

Datum van verblijf: maart 2020
Harbour Village Management, Owner van Harbour Village Beach Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2020

We are so pleased that you enjoyed your stay. We hope to welcome you back soon.