Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gastvrij en zeer goede kwalteit”
Beoordeling van At Sea

At Sea
Geclassificeerd als nr. 20 van 139 Restaurants in Kralendijk
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
7 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na al een aantal avonden op rij heerlijk gegeten te hebben in Kralendijk kozen we voor dit restaurant omdat het er zo gezellig uit zag. Afkeer vriendelijkste bediening wees ons en leuk tafeltje aan. De kaart heeft een leuke keuze. Eerst kwamen er olijfjeseen bruid met smeersel op tafel. Vervolgens een amuse. Daarna genoten van een heerlijke red snapper met st Jacobs schelpen. Het was het eerste restaurant op Bonaire waar de tijd genomen werd en het eten niet direct op tafel stond. Gewoon heerlijk een avond genieten van heerlijke gerechten en je te gaat voelen. Voor ons deze vakantie nr1 op Bonaire.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank dagmarmijling
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.508)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 1.508 beoordelingen

27 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gegeten bij dit restaurant. Gezellig, sfeervol, goede bediening en heerlijk eten en wijnen. Absolute aanrader.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Dijkhuis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Top restaurant, boven gemiddeld, zeker bezoeken op je op Bonaire verblijft, uitstekende bediening, betaalbare gerechten

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Purmerend2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 november 2018 beoordeeld

Als echte Hollanders hadden vroeg gereserveerd, 18:00 uur, zodat we de zonsondergang konden bekijken. We kozen voor een 5-gangen verrassingsmenu, waar goed rekening werd gehouden met mijn allergie. We gaven aan dat we alle tijd hadden en dat waardeerden onze gastheer en- vrouw wel, zij hebben gevoel voor gastvrijheid, snappen lekker lang tafelen en brachten ons vervolgens ook nog eens prachtige en smaakvolle gerechten! Onze jonge gastheer van die avond was een Nederlandse stagiaire van de hotelschool, ga zo door! Je hebt gevoel voor het vak!

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank CSH1990
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 november 2018 beoordeeld

Alweer heerlijk gegeten bij dit leuke tentje. Vriendelijk bediening en verassende gerechten. Wij kiezen altijd voor het surprise menu en dat is altijd weer een verrassing.
Vooral in het weekend wel reserveren !

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank 417mandya
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die At Sea bekeken, bekeken ook

 
Kralendijk, Bonaire
 

In At Sea geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding