Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Geen onnodige dingen regelen gewoon duiken

Sinds veel jaren op het eiland. Nu met twee vestigingen. Nog altijd een van de beste plekken om je ... meer lezen

2 weken geleden beoordeeld
Hans_5701
,
Borne, Nederland
Goede eerste ervaring met duiken

Eerste duik gedaan bij WannaDive Eden Resort locatie. Alles wordt rustig uitgelegd en je doet alles ... meer lezen

Beoordeeld op 16 november 2022
Myrte v
via mobiele applicatie
Lees alle 459 beoordelingen
  
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Bonaire
vanaf US$ 59,00
Meer info
vanaf US$ 70,00
Meer info
vanaf US$ 90,00
Meer info
Privé boot charter.
12 beoordelingen
vanaf US$ 450,00
Meer info
Beoordelingen (459)
Beoordelingen filteren
459 resultaten
Waardering van reizigers
357
61
18
12
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
357
61
18
12
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 459 beoordelingen
Beoordeeld op 21 september 2022 via mobiele applicatie

Vandaag een introductie duik bij Wannadive gedaan. We kregen eerst een duidelijke uitleg aan land. Vervolgens tijd om te oefenen in het zwembad. Daarna de zee om 'echt' te duiken! Ik vond het in zee soms moeilijk om kalm te blijven. Instructrice Elizabeth nam echt de tijd om me hierbij te helpen zodat het duiken voor mij ook een leuke ervaring was!

Datum van activiteit: september 2022
Bedank Ennovyram
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 september 2022

Vandaag gered door een wannadive instructeur vanwege de onverwachtse sterke stroming bij Eden beach resort.
Top , super bedankt.

Datum van activiteit: september 2022
Bedank olgadegroot
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 september 2022 via mobiele applicatie

Wij hebben 2 weken gedoken op Bonaire via Wannadive South (locatie bij de luchthaven).
Ik heb mijn AOW hier gevolgd/behaald, alle afspraken zijn nagekomen en de lesstof werd goed behandeld. De 5 duiken (inclusief nachtduik) werd goed begeleid door Elisabeth. Ze had oog voor detail en heeft veel tips gegeven over het eiland.
Materiaal was prima, vriendelijk en behulpzaam personeel en mooie faciliteiten.

Volgende keer zeker weer bij Wannadive South!

Datum van activiteit: september 2022
Bedank 895cya
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 augustus 2022

Afspraken voor avondduik worden niet nagekomen.

Daar sta je dan lekker te wachten

Geen afspraak afzegging via app of sms!
Erg triest.

2x materiaal gehuurd maar ook 2x trimvest die zichzelf opblaast zonder bediening, niet erg prettig om steeds inflator slang af te moeten koppelen tijdens duiken.

Datum van activiteit: augustus 2022
Bedank marcobS5051II
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 juni 2022

Ik heb hier op een hele leuke en toegankelijke manier leren duiken! Echt een top ervaring en ik zou het iedereen aanraden!!

Datum van activiteit: juni 2022
Bedank r00sn0llen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken